Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az lenne a problémám hogy...

Az lenne a problémám hogy feltörték a steamomat. Többi lent. Valami megoldás?

Figyelt kérdés

Feltörték a steamomat jelszót megváltoztatták végül kiderítettem de a játékok nincsenek meg a fiókomon.

A játékok doboza egyértelműen a kódok megvannak van valami lehetőség hogy vissza kapjam őket vagy a viszont látásra?

#feltörés #steamomat
2014. márc. 1. 00:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Steamen aktivált játékot eladni, elcserélni nem lehet. (Legalább is eddig nem lehetett.)

Ha "Gift"-ként (ajándék) vásároltad, és még nem aktiváltad őket, akkor valószínűleg aki feltörte elajándékozta őket.

Ez esetben nem tudom mit tehetnél...

Tégy panaszt a Steam-nél. Biztos kivizsgálják, hogy törhették fel az accountodat.

2014. márc. 1. 00:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Aktiválva voltak. Sokat játszottam velük (mw2,bo2).
2014. márc. 1. 00:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem most történt mert amikor történt a steam le se sz*rt egyetlen egy e-mailt kaptam hogy valakinél van a bo2. De a levelemre nem válaszol.
2014. márc. 1. 00:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem a steamtól jött a levél.
2014. márc. 1. 00:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Írj a steam ügyfélszolgálatának, kérnek majd egy képet a kódrol és visszakaphatod...

- itt tudsz nekik írni : [link]

2014. márc. 1. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!