Melyik a legjobb progi arra hogy játék közben ki írja az fps-t?
OFF:
Furcsa egyesek fétise. Az embert azt hinné, hogy azért veszi a gépet, a játékot, hogy játszon, de nem. Azért veszi, hogy az FPS-t nézze :D
- xfire Scroll lock + E
- Fraps
Tengor
Játszani ülök le, de szeretem hogy tudom mennyit bír pontosan a gép és így van 1 hasonlítási alapom is.
Maximálisan egyet értek az elsővel ! Manapság már azt veszem észre, hogy nem is a játék öröméért játszanak az emberek, hanem azért, hogy elmondhassák, hogy ennyi , meg annyi FPS em van. Tisztelet a kivételnek !
Ha nem szaggat vagy nem akad a játék, akkor bírja a géped. Ennyi. Mit kell azon nézni ?
Erről beszéltem. Régen a fiatalok azt vitatták meg, hogy a játékokban hogy kell egy adott szintet teljesíteni. Manapság meg csak az számít, hogy kinek mekkora. Mármint az FPS.
Lefogadom, hogy fingod sincs róla hogy mi is az.
Képkocka/másodperc :)
de látom nem sikerült megfelelően értelmezni a mondatomat.Ha meg akarja venni vagy letölteni akkor én letudom róla beszélni, mert szaggatna neki.Ez csak egy példa, de amint mondtam nekem jó egy viszonyítási alapnak.
#6, "...kinek mekkora. Mármint az FPS." wehehehe :D
Sajnos erre a nagy gyártók (tisztelet a kivételnek!) is rájöttek. Mindnél szebb grafikát kell csinálni és ennyi. Elég a dizájnereket és a programozókat fizetni, nem kell költeni írókra, kreatív csapatra.
Még jó, hogy vannak indie csapatok, akik szakítanak ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!