Mindig lefagy a Windows 7 Ultimate 32bitem? (TÖBBI LENT)
A proci és a RAM is igen csak a minimum gépigény körül mozog. Az Ultimate ezen kívül tartalmaz még olyan szolgáltatásokat is, amik csak fogják a gépet és egyébként meg nem is használod.
A lopott oprendszer szintén nem túl jó, ha stabil rendszert szeretnél.
A fagyás lehet ezen kívül szoftver hiba, vagy hardver hiba is.
A starternek kisebb ugyan a gépigénye, mint az Ultinak, de ha lopod, akkor ugyan úgy lehet hibás.
a valasz reszben igaz ...
eredeti MSDN-rol szarmazo telepito nem kulonbozik a boltban kaphatotol
barkacsolt ,buheralt lemezek instabilak.....persze tisztelet a kivetelnek,mert azok kozott is vannak kivaloan integralt,naprakesz rendszerek
MSDN-ről Ultimate kiadást is le lehet szedni? 30 nap után mit csinál vele a felhasználó? Újratelepíti?
igen,nem ..de neked nem mindegy????? 0%
na meg egyszer:
de neked nem mindegy?????
majd megoldja ....ahogy mas is meg tudja oldani
Hát amiket írnak előttem kevés memória, illegális op.rendszer stb attól nem kell,hogy lefagyjon. Nekem is win 7 van, illegális, volt amikor 1 Gb memóriával kellett használjam,mégse fagyott le.
Ha nem talál a hiba kereső problémát, én kicserélném első körbe a memóriát, ha nem az,akkor szerintem szervizbe érdemes vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!