Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » UFC undisputed 3 telepítése...

Levike92 kérdése:

UFC undisputed 3 telepítése PC-re hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok.A problémám az lenne, hogy leszedtem a játékot már több verzióban is de telepítésnél mindig kér egy regisztrációs kódot.Rengeteg videót néztem meg leírást.Mindenhol olyan linkeket adnak meg amik ilyen kamu linkek.Működik ez egyáltalán gépen vagy csak parasztvakítás?Sehol a büdös életbe nem találok hozzá olyan szart és már idegesít. Én ennyit játékkal még nem szívtam, csak mivel van géphez xbox joyom és csípem az ilyen játékokat kipróbálnám.Válaszokat köszi előre is!
2014. febr. 27. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Crackelted előtte ? Illetve melyik verziót töltötted le a Skidrowot ?
2014. febr. 27. 13:00
 2/4 anonim ***** válasza:
sehogyan mert kamu! nincs ilyen a videók meg csak meg szerkesztettek.. ez konzolra lett írva és sosem lesz pc-n
2014. febr. 27. 13:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Éppen ez az, hogy crackelni se tudom mert már telepítésnél kéri azt a szart. Hát de érdekes, hogy kamu mert ezen az oldalon is írták többen, hogy játszottak vele pc-n . De azt nem értem a telepítésen, hogy jutottak túl. Mert azt írják leírásba hoyg a crack mappába van a kód. Igen ám de ott lófasz sincs csak maga a crack meg egy txt file amibe letöltési link van hozzá három is de mind kamu letöltés.Megőrülök már
2014. febr. 27. 16:51
 4/4 peteraveiro ***** válasza:
Ha skidrowos akkor lenni kell egy readme fájlnak amiben vannak linkek de fizetős hogy letöltsd az aktiváló kulcsot,gondolom egy sms ára lesz,én is le töltöttem az ufc3-at de nem fizettem a kulcsért mert lehet kifizeted a játék meg majd nem is megy...
2014. júl. 3. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!