Milyen programmal tudok felvenni hangot (és képet) webkamerával?
a hypercam nem jó erre
milyen a webkamerád? logitech? csak ahhoz tudok progit
óóó anyám....
Na még egyszer neki futok
Az a kép, amit a webkamerád "lát", azt hol látod? A mikrohullámú sütőben? Vagy a tükörben? Nem, nem ott. Segítek: a számítógéped monitorán.
Az a hang, amit a webkamerád mikrofonja "hall", azt Te hol hallod vissza? A router játssza le? Esetleg az asztalodon lévő kakaós bögre? Nem, nem az játssza le. Segítek: a számítógéped hangszóróján hallatszik.
Most próbáld meg kikapcsolni a caps lockot, majd olvasd el még egyszer, amit most, meg az előzőekben leírtam, ezután próbáld meg az összekapcsolni a rendelkezésekre álló információkat.
Sok sikert!
"mikrofon elindította a felvételt".... persze meg a lámpa felkapcsolja magát, meg a hajnyírógép megnyír, amikor belépsz a fürdőszobába... ja, biztos úgy van.
"a mikrofon nem indítja el a felvételt csak úgy spontán" Ez nyilvánvaló, mert általában úgy indul el, mint minden más számítógépes eszköz: az apály-dagály és a holdfázis függvényében, nem pedig Te indítod el. Gondolom a számítógépet se Te szoktad bekapcsolni, hanem amikor magától elindul akkor tudod használni, de akkor is csak azokat a programokat, amit éppen elindít. Igen, ez így szokott működni.
Nekem is van 1 webkamerám, meg vagy 4 mikrofonom és mindegyikkel azt veszek fel, amit akarok. De ez meg azzal függhet össze, hogy varázsló vagyok, más logikus magyarázat nincs rá, hiszen a számítógépes eszközök maguktól működnek, nem mi irányítjuk őket.
Most itt a kérdezőnek van igaza, a HyperCam nem arra való amire ő szeretné használni. A kamera képét akarja felvenni, és nem az asztalon megjenő területet. Mért kéne közben látni az asztalon is a videót? Az a jó, ha háttérbe lehet rakni, és akkor is veszi fel a kam képét.
HyperCam-mal screncastokat lehet csinálni.
Inkább ezeket ajánlanám:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!