Mi számít ideiglenes fájlnak a CCleaner beállításoknál? És a legutóbbi dokumentumok - ugyanitt - annyit tesz, hogy mutatja, mit nyitottam meg utoljára? Mentett doksit akkor ez nem töröl, ha jól sejtem, ugye?
Ideiglenes fájlnak a Windows/Temp illetve a felhaszanálónév/.../temp mappában található fájlok számítanak. A rendszer működéséhez nem szükségesek, már előttem leírták miért vannak. Érdemes időnként törölni a fenti mappák tartalmát, összegyűlhet több GB-nyi szemét is. Amit nem enged törölni azt használja a rendszer, nem gond ha marad.
Alapállapotban Start menüben van egy lista ami az utoljára megnyitott dokumentumok és alkalmazások hivatkozását tartalmazza, sohasem az adott fájlt. Törléskör a hivatkozások törlődnek, az eredeti fájlok érintetlenül maradnak. Mivel nem használom ezt a funkciót, nem tudom, hogy dokumentumokról is készül-e ide link. Utóbbiak megnézhetők még a Word megfelelő menüjében is.
A legutóbbi helyek a utoljára megnyitott mappákat jelentik, kivéve ha éppen a legutoljára megnyitott weboldalakat, de ezek nem a rendszerben érhetőek el, hanem a böngésző előzmények menüpontjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!