Photoshop CS6-ban hol lehet beálítani a finom ecsetet?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy amikor radírozom kifele a hátteret vagy festek valamit az ecset nem elég szépen dolgozik, vagy az egér (nem tudom).
láttam egy videó, ott annyira óvatos és finom a kezelése, nekem meg dúrva és csúnya munkát végez.
Aki érti mire gondolok az segíthetne ha tud.
itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=zB9_j_kbbL0
07:05 perctől nézzétek, arra célzok hogy hogy lehet az ecsetet így beálítani?
2014. febr. 25. 23:47
1/3 tabaki válasza:
Nem egészen világos, mire gondolsz -- ha a mozgás finomságára, az vélhetőleg digitális rajztáblának köszönhető. Finom munkára az egér nem való. Ha nincs rajztáblád, alaposan nagyítsd fel a képet, akkor az arányok miatt az egérmozdulatok bizonytalansága kevésbé zavaró.
2/3 A kérdező kommentje:
igen arra gondolok, nincs rajzáblám, nem is gondoltam volna hogy ehez a finom mozgatáshoz rajzáblát használnak
2014. febr. 26. 12:43
3/3 altrifla válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!