Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Akinek van Photoshopja az...

Akinek van Photoshopja az megvette?

Figyelt kérdés
Hogy lehet letölteni? Én csak egy 30 napos verziót tudok letölteni, akárhonnan próbálom. Akinek van az komolyan megvette? Csak mert úgy tudom, nem valami olcsó dolog.

2014. febr. 25. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Én "GIMP"-et használok! Eredetileg Linux-ra írták, abszolúte ingyen van a Windows-os változata is. Ha most elindulsz megkeresni, letöltöd, " [link] néhány perc múlva használhatod! Abszolút ingyen!!! (freeware)
2014. febr. 25. 19:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez egy másik, online alternatíva: ' [link]
2014. febr. 25. 21:28
 3/6 anonim ***** válasza:
2014. febr. 25. 21:30
 4/6 tabaki ***** válasza:

Aki itt a Gyíkon ajánlgatja legjobb megoldásként képek átméretezésére, az valószínűleg egy huncut vasat se fizetett érte. Ettől függetlenül nem sok értelme van beszerezned, míg a képszerkesztésben néhány év tapasztalatot nem szerzel. Amíg nem akarsz professzionális nyomdai előkészítő munkákat végezni, vagy a többi Adobe-programmal fifikásan együttműködni, tökéletesen beválik a Gimp. Én ugyan sosem értettem, hogy a programokat miért nem a saját oldalukon linkelik a kollégák...

[link]

...de most kivételesen igazat adok Elsőnek, mivel a Prím-letöltések közt találsz még jó grafikus programokat. Errefelé is szétnézhetsz:

[link]

2014. febr. 25. 22:28
 5/6 Drone007 ***** válasza:

~Természetesen mindenki, aki a Photoshopot ajánlja, megvásárolta azt, és jelenleg is havi 22€-t fizet a Photoshop Creative Cloud használatáért az Adobe-nak.

Meg sem fordult a fejükben, hogy egy feltört, és valószínűleg súlyosan vírusfertőzött verziót használjanak, amelyet ingyen letölthetnek a legtöbb - fúj - torrent oldalról.~

Néha azért eltűnődöm, hogy vajon mennyit veszít a kalózverziókon az Adobe...

2014. febr. 26. 18:19
 6/6 anonim ***** válasza:
"Néha azért eltűnődöm, hogy vajon mennyit veszít a kalózverziókon az Adobe..." - ez így irracionális konzekvencia, ugyanis akik a feltört verziót használják és az megszűnne, talán 1-2 ezreléke költene eredeti fizetett programra. Inkább más képszerkesztőket használnának.
2014. febr. 26. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!