Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért kapcsol be olyan fél...

Miért kapcsol be olyan fél perc elteltével a HDD?

Figyelt kérdés
SSDt használok rajta van az op. rendszer és egy HDDt használok adatmentésre tárolásra. A Win.7 ben be van állítva, hogy merevlemez ki kapcsoljon 1 perc tétlenség elteltével. Tehát egy perc után ki is kapcsol, ha nincs használva nem mentek rá adatot stb. De ká-bé fél perc elteltével mindig újraindul, de mi miatt? (Elvileg nem is lett rá telepítve semmilyen új program sem,)Még múlt-kor állítottam így be, hogy ne zajongjon a HDD és ne egye folyamatosan az áramot. Az érdekes az hogy néhány napja csinálja ezt és régebben nem kapcsolódót be egyfolytában. Hol lehetne meg nézni, hogy ,miért kapcsol be nem sokkal rögtön ki kapcsolás után? Milyen program lehet a felelős érte. Semmilyen program nincs rá telepítve ami indokolná, hogy mindig menyen, vagy az SSD n. Nem valószínű, hogy a hardverrel lenne a gond.

2014. febr. 25. 15:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Állítsd be, hogy soha ne kapcsoljon le.

Nem tesz jót neki hosszútávon, hogy leáll-elindul állandóan.

2014. febr. 25. 19:39
 12/13 pinkpancser ***** válasza:
Az sem rossz ötlet, hogy menjen folyamatosan, csak vedd lejjebb a fordulatszámot. Csendesebb és hűvösebb is lesz.
2014. febr. 25. 20:08
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, de egyenlőre nem jutottam előrébb!

Lehet tényleg csak fizikálisan, ha nem kap áramot csak úgy tudom lekapcsolni. Csak akkor az lesz a baj, hogy újra kell indítani a gépet, hogy megint csatlakoztassam a HDDt(persze ehhez szét kell bontani a gépházat és lehúzogatni a tápról meg visszadugogatni ami teljesen életképes megoldás) ,[A BIOSban sem tudom ki kapcsolni!]hogy használhassam. Szerencsére sűrűn nem szoktam mostanában le tölteni. Vagy megy folyamatosan és elviselem a zajt vagy váltok teljesen SSDe ...

2014. febr. 25. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!