Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 telepítésével van...

XGELREDOMEx kérdése:

Windows 7 telepítésével van problémám. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

A windows 7 telepítésével van problémám. Tudtok segíteni? Rendesen a DvD olvasóról bootól, be is olvassa meg minden el is indul a telepítő, aztán feljön az az ablak, ahol ki lehet választani, hogy hogy melyik partítióra akarom rakni.Ki is választom és a továbbra nyomok, de semmi sem történik. Megpróbáltam formázni az egészet, de ezt a műveletet sem végzi el a gép.

Amit esetleg fontos lehet még megemlíteni....:

A régi windows még fent van a gépen, de az hibás és nem tölti be, ezért is akarom újra rakni.

ui: Hely az van elég... xDD Attól nem kell aggódni :D

2014. febr. 24. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Az uzletben ahol vasaroltad a Windows 7-et, szerintem szivesen segitenek.
2014. febr. 24. 22:46
 2/6 Jozsika2013 ***** válasza:

Hallottam mar hasonlorol. A Windows megprobal letrehozni egy rejtett rendszerparticiot (kb. 100mega), de nem tudja vegrehajtani. Ha ennyire semmi sem mukodik, en a kovetkezot probalnam ki: letoltenem a netrol a KillDisk vagy DBAN nevu ingyenes programok egyiket, es azzal inditanam a gepet usb-rol. Ezek a programok lehetove teszik, hogy formazd a particiokat meg azelott, hogy az operacios rendszer betoltodne. En KillDisket hasznalok, biztonsagi torlesre is jo.

Hatha segit.

2014. febr. 24. 22:58
 3/6 A kérdező kommentje:

Oh fasza! Köszönöm szépen Jocó segített! Köszönöm!

Az első kommentelőhöz csak annyit tudok hozzá fűzni hogy....

Haver... 24 éves vagyok, de a büdős életbe nem láttam egy ismerősömnél se eredeti windowst...

2014. febr. 25. 11:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Vagyis...Várj ez mégsem olyan egyszerű, mint gondoltam. Ezek szerint még hülye vagyok ehhez. Letöltöttem a KillDIsket az USB-re rá is mentettem. Légyszíves írd le a lépéseket 1-től egyig, hogy fel tudjam fogni és véletlenül se csináljam hülyébben, mint amúgy csinálnám.
2014. febr. 25. 11:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Vagy nem, mégsem kell több segítsé :) Ugyan azt az elternatívát követtem, amit te mondták, csak annyit változtattam rajta, hogy kiírtam CD-re és úgy indtottam el. A gép faszán fut, minden rendben. KÖszönöm Józsi.
2014. febr. 25. 15:34
 6/6 Jozsika2013 ***** válasza:
Bocs, csak most csekkoltam. Orulok, hogy sikerult.
2014. febr. 27. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!