Windows 7 telepítésével van problémám. Tudnátok segíteni?
A windows 7 telepítésével van problémám. Tudtok segíteni? Rendesen a DvD olvasóról bootól, be is olvassa meg minden el is indul a telepítő, aztán feljön az az ablak, ahol ki lehet választani, hogy hogy melyik partítióra akarom rakni.Ki is választom és a továbbra nyomok, de semmi sem történik. Megpróbáltam formázni az egészet, de ezt a műveletet sem végzi el a gép.
Amit esetleg fontos lehet még megemlíteni....:
A régi windows még fent van a gépen, de az hibás és nem tölti be, ezért is akarom újra rakni.
ui: Hely az van elég... xDD Attól nem kell aggódni :D
Hallottam mar hasonlorol. A Windows megprobal letrehozni egy rejtett rendszerparticiot (kb. 100mega), de nem tudja vegrehajtani. Ha ennyire semmi sem mukodik, en a kovetkezot probalnam ki: letoltenem a netrol a KillDisk vagy DBAN nevu ingyenes programok egyiket, es azzal inditanam a gepet usb-rol. Ezek a programok lehetove teszik, hogy formazd a particiokat meg azelott, hogy az operacios rendszer betoltodne. En KillDisket hasznalok, biztonsagi torlesre is jo.
Hatha segit.
Oh fasza! Köszönöm szépen Jocó segített! Köszönöm!
Az első kommentelőhöz csak annyit tudok hozzá fűzni hogy....
Haver... 24 éves vagyok, de a büdős életbe nem láttam egy ismerősömnél se eredeti windowst...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!