Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Drakensang Dark Eye nevű PC-s...

Drakensang Dark Eye nevű PC-s RPG-ben miért nem jeleníti mega képet? A videókártya bőven a rendszerkövetelmény fölött van.

Figyelt kérdés

A gondom az hogy az indítóikonra való kattintás után indul a játék megjeleníti a játékbeli egérkurzort, sőt megy az intró, az egérkattintásokra is reagál, csak éppen nem a játékot jeleníti meg, hanem az Asztalt némileg nagyobb felbontásban.

Olyan mintha a videókártya képtelen lenne közvetíteni a képet a kijelzőre.

Azért nem értem mert például egy újabb játék pl egy AC Black Flag gond nélkül fut rajta mint az álom. A kártya amit használok: AMD Radeon 76600D (APU egység)+6670 (dedikált kártya).

Már próbáltam hogy kikapcsoltam a Dual Graphics-et, és csak az APU ment, de a probléma megismétlődött, nem ez a baja. Tudna valaki tanácsot adni?

2014. febr. 24. 18:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!