Hogyan tudok usb eszközre áttenni egy iso fájlt?

Ez egy szimpla másolási művelet nem egy Paksi reaktorbővítés.
Ha elvileg van elég hely és nem engedi, akkor valami gáz van a pen drive -el. Vagy csak az iso nagyobb mint 4 GB, és a pen drive meg FAT32 fájlrendszerű. Ez esetben át kell formázni NTFS -be vagy exFAT -ba.

Akkor a "pen drive" helyére helyettesítsd be, hogy "külső winchester". A lényeg ugyan az. FAT32-re nem tudsz 4 GB-nál nagyobb fájlt feltenni.
Próbálkozhatsz fájlrendszer konverzióval is (partíció manager megcsinálja), de biztonsági másolatot mindenképpen csinálj a fontos adatokról!

Nem kell partizánkodni, úgyis lesz még szükséged nagy fájlok tárolására.
Előhívod a pancsorr ablakot (A billentyűzeten: Microsoft embléma + R, a megjelenő ablakba beírod: cmd majd ok-t nyomsz. Megtalálod a start menü --> minden program kellékekbe is)
Veíros a következő parancsot a végén entert ütsz:
convert x: /fs:ntfs
(ahol x a külső vinyó betűjele.)
Itt nem szükséges menteni, az adatok megmaradnak. Nagy vinyó esetén nem kevés idő lesz.
Ha persze fel is darabolhatod a fájlt, majd a célszámítógépen összeilleszted, ha szereted bonyolítani az életed. Többek között a Total Commander tud fájlt darabolni.

Egy CD max 700 MB, kéne belőle egy tucat, baromira "gazdaságos" lenne, és a darabolást akkor sem kerülnéd el.
Másik Opció a Dupla rétegű DVD, arra rámegy valamivel kevesebb mint 8 GB, mondjuk a DL lemez is van vagy 700 Ft ha nem nagy tételbe veszed.
De mond csak, mért olyan baromi nehéz megcsinálni amit írtam?? Szerintem elég részletesen leírtam, már már óvodás szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!