Milyen operációsrendszert ajánlotok erre a gépre?
Proci: Intel pentium r dual core e 5300 2.6 ghz
Alaplap: Gigabyte g31m-es2c
Ram: 3gb
Videokártya: Gigabyte gt630 1 gb ddr3
Gondolom Mac os x el ne is próbálkozzak?? Miost per pill windows 7 van rajta, de már nagyon unom :D xd különösebb bajom nincs vele, csak már nagyon unalmas ez a kinézet :D
Ne, Mac OSX-el ne probalkozz. Hogy jutott ez eszedbe amugy?
Windows 7 maradhat rajta.
Mac OSX nem csak ugy van, hogy "letoltom torrenten, kiirom CD-re, majd telepitem". Szoval ne is almodozz rola, hacsak nem kezdesz el egy hackintosht epiteni.
Ha pedig a szamitogep hasznalata Neked kimerul a jatekokban, akkor maradj Win 7-nel.
Ez a számítógép inkább irodai munkára jó mint játék.Tehát nem tudom milyen játékokkal játszol de biztos nem mai darabokkal :D
Viszont Linux gyorsabb mint a windows,és arra is egyre több játék jelenik meg mert sok ember áttért rá,hogy mért? Mert jobb mint a windows és ingyenes.Persze nem mindenkinek jobb a Linux azt hozzáteszem,irodai munkára mondjuk nem tudom az office miatt,linuxra is van gondolom valami hasonló,de minden iskolában az office-t tanulod kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!