Windows XP driverrel lehet Aero Windows 7-en? (Többi lent)
azért mert 64mb a vidi kártyám ezért xp driver van hozzá de láttam olyat hogy lehet aero 64mb-n mert "idézem" "By default, Aero requires 128MB of dedicated video RAM in order to run. You
may be able to "trick" Aero into running with less video memory, by tweaking
the Winsat\VideoMemorySize value in the Registry. change this value on your
machine to decimal 67108864 (or 0x4000000) to tell Aero to run on 64MB of
RAM. You need to restart the Desktop Window Manager Session Manager
service, for the change to take effect."
(Windows 7 Ultimate) és kiemelem azt a félmondatot ami mindent elárul: by tweaking
RAM. És lényeg mi lényeg hogy az a kérdés hogy Windows XP-vel is lehet Aero??
Feltettél egy lopott oprendszert, aminek fut egy halom szolgáltatása, ami a memóriát elfoglalja, csak épp nem használsz.
Ezt meg akarod hekkelni, be akarod csapni az oprendszert. Oké, hogy az Aero elindul, mert azt hiszi, hogy 64 MB helyett 128 MB a videómemóriád, de szerinte mi fog történni, ha egy program a 78 MB-tól szeretne írni a videó memóriába?
Tengor még nincs Aerom mert pont az a kérdés hogyha feltelepítem a WINDOWS XP VGA Drivert ismétlem hogyha feltelepítem a WINDOWS XP VGA Drivert akkor lenne Aero? És a Registry Editiorban ,egcsinálnám ezt: by tweaking
RAM. és rámegyek a személyreszabásban az Aero témára akkor lenne-e AERO?
Turkálás nélkül nem, kevés a memória hozzá.
A géped egyébként elbírja a win 7-et?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!