Miért olyan vacak a Black Prince Brit tank?
Mintha papírból lenne, kilőnek egy-kettő! Pedig Tier VII, pl. a Churchil I ami csak tier V, sokkal kitartóbb. Van valakinek ezzel a tankal tapasztalata?
Mostmár ezen az ágon indultam el, sok csatába került, míg kifejlesztem Black Prince, és most ez veszteséges. 9-11 ezret keresek vele, és többe kerül a javítása és a töltények...
Segítsen valaki :(, köszönöm!
Nos, én eléggé kedveltem azt a tankot. Igaz, sok gyenge pontja van, de szinte minden csata után megkaptam az Acélfal medált. Ha alkalmazod a szokásos taktikákat (főként gondolok a srégen állásra), nehezen lövik át a páncélodat.
Tudom, a BP lövege nem a legerősebb, de azért a páncélütése elég jó.
Szóval sztem fejleszd ki maxra, és ha van lehetőség, csak a tornyod látsszon ki! Azt nagyon-nagyon ritkán viszik át.
Ki van fejlesztve teljesen? Legjobb löveg, torony, lánc stb. megvan már?
A másik dolog, hogy lehet nem jól használod. A Black Prince a páncéljáról híres. Ha gyorsan kilőnek, akkor valamit te csinálsz rosszul.
Sziasztok!
Igen már ki van fejlesztve teljessen, kivéve a rádiót. Torony, löveg, motor, lánctalp minden megvan, próbálok sréget állni, de néha 3 lövés puff nekem, főleg ha a lánctalpaimat lövig ki mindíg, akkor semmi esélyem. KB. húsz meccsből 1-en tudok "végig" maradni. A katonáim is már közel 100-on vannak.
Az egyik fő probléma az, hogy ha jól is megy a csata, akkor is a javítással és a löveg pótlásával, nullán vagyok :(((, nembeszélva arról, hogy amúgy meg mínuszt kreditet "termel" a csata.
Üdv.
Győzelem!
Csata: South Coast 23. 2. 2014 20:16:39
Jármű: Black Prince
Szerzett tapasztalat: 433
Szerzett kredit: 9 992
----------------------------------------
Javítás:
Black Prince jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 7 375
Megvásárolva:
A lőszerek Black Prince járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 2 625
Tehát: a végeredmény -8 kredit, és így végig vittem, kb 45%ra romlott le a pajzsom, 1et lőttem ki, és többet megsebeztem!
Hát ez nagyon érdekes amit írtok. Pegig, akárhogy állok, mindegy nekik, puff és kész. És azt sem értem, miért veszteségesek a csaták, még ha csapatom győz is!
Annyira rosszul nem csinálok sztem semmit, mert előző tankja Churchil VII, és Churchill I -ekkel nincs ilyen gond, mintha "tovább tartana" a páncél, és természetesen nyertesek a csaták, úgyhogy így pótolom a pénzt!
Ugyanannyit keresek, a tank javítás pedig csak 1/3, 1/4-e a Blank Price-hez képest!
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat!
Kellemes napot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!