Mit rakjak a gépemre Windows XP helyett?
Ugye tavasszal megszűnik a támogatás, és szeretném lecserélni a lassan 10 éves asztali gépünk oprendszerét.
Pentium 4-es (2,6 GHz) procija van és 1,28 GB RAM-ja.
Internetezésre, levelezésre használjuk, és jó lenne, ha a Youtube videókat is szaggatás nélkül továbbra is le tudná játszani.
Bármi ötlet?
Sokan fogják még használni az XP-t..Nem kellene ennyire berezelni úgy mond.Te is nyugodtan maradhatsz annál.
Védelmi programok is még lesznek rá pár évig.
Nekem linux alatt a flash dolgok akadtak,lefagyasztotta a gépem is sajnos.
Én maradok még sokáig az xp -nél, ennek több oka is van.
A MS támogatás megszűnése cseppet sem zavar, majd ha a nagy szoftvergyártók is kiszállnak a buliból addig összegyűjtök annyit, hogy az akkora már jelentősen olcsóbb, de a mostaninál jobb gépet vegyek.Nincs "kedvem" 5-10 évente új gépet venni, mert kell a pénz a Microsoftnak amikor addigra ólcsóbb lesz egy modernebb oprendszer és a gép is! Nem beszélve arról hohy a gép is megfárad és kénytelen leszek, de kihasználom teljesen amíg bírja addig jó ez!
Unix rendszerek jók netezésre, de ha megszoktad és jól működik a jelenlegi akkor javaslom ne kapkodd el (főleg e-miatt ne!), kezdj el gyűjteni rá, hogy míg a jelenlegi gép használhatatlan lesz addigra egy jó (addigra jelentősen olcsóbb) gépet vehess!
...ez anyagi függő, én a cipőt is addig hordom míg le nem esik a lábamról, mástnem melózni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!