Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Chat probléma és Java, mi lehet?

Chat probléma és Java, mi lehet?

Figyelt kérdés
Eddig jó volt, nem chateltem pár hónapja, azt írja nincs java, pedig van, újratelepítettem 2 félét is, nem jó. azt írja Application blocked.Click for details.

2014. febr. 21. 16:30
 1/5 anonim válasza:
Nekem is ezt csinálja már egy jó ideje.Elméletileg nem biztonságos az app és azért tiltja automatikusan a böngésző! A bibi csak az,hogy nem tudod feloldani a tiltást! Szóval egy frissítésre várunk most ha minden igaz! :(
2014. febr. 22. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Dehogy nem. A vezérlőpult-> java beállításokban fel lehet. Bár nekem csak újraindítás után adta be.
2014. febr. 22. 22:30
 3/5 anonim válasza:
Levezetnéd egész pontosan mert nekem sehogy sem volt jó!?
2014. febr. 22. 22:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a Security fülön adtam hozzá a weboldalt a kivételekhez. De gyanítom elég lenne az advanced fülön egy pipát áttenni.. Viszont nekem csak a gép újraindítása után sikerült belépnem.
2014. febr. 22. 23:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Én próbáltam amit az utolsó írt, de nem lett jó. De tegnap sikerült egy 3.féle javát letöltenem,aminél szintén kiírja a blokkolást, de utána tovább enged, engedélyezni kell valamit és akkor jó.
2014. febr. 23. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!