Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehet Vegas Movie Studio...

Hogy lehet Vegas Movie Studio 12 Pro ba videót készíteni?

Figyelt kérdés
tudom viccesen hangzik de nem találom a videó készítés(make movie gombot) hol kéne lennie??? (file sávba sincs ilyen)

#videókészítés #vegas movie studio
2014. febr. 21. 16:23
 1/2 Lajos54 ***** válasza:

Megveszel egy ilyen drága programot, és nincs hozzá leírás? :)

Mivel én kitartok a jól bevált régi (és megvásárolt) Pinnacle Studio 9 Plus mellett, nem ismerem ezeket a programokat, de javaslom a Google használatát, mivel annyiféle program forog "közkézen", hogy ember nincs, aki valamennyit ismeri. Én például egy ilyet találta, eléggé részletes: http://www.youtube.com/watch?v=abXoPx3XjxE

Biztosan lesz a tiédhez is. De ha mégsem, olyasmit keressél a programban, hogy Export, Video, Video maker, Rendering, vagy hasonlót. Biztosan ott van valahol, csak keresni kell. Egyáltalán nem biztos, hogy pontosan "make movie" címszó alatt találod.

2014. febr. 21. 21:11
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát nem teljesen legális úton szereztem...

Én eddig enek a platinum verzióját használtam amibe "make movie " volt,de itt ilyen nincs ,viszont aszem rájöttem itt "render as" néven van .De amúgy kösz!

2014. febr. 21. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!