Saját rádiófrekvencia?
Miii van? Nem tudsz értelmesen kérdezni. B+ a telóban van rádió és azt a megfelelő állomásra hangolva tudod hallgatni a rádiót.
De abból a zagyvaságból amit írtál én azt hámoztam ki hogy te a telódon lévő zenét akarod a rádión hallgatni. Ilyenről még nem hallottam de a dokkoló erre szolgál, csak az nem rádió.
Tyűha, hogy ez a kérdés... sose gondoltam volna.
Kérdező: neked egy FM transmitterre van szükséged és egy fogalmazás ismétlésre!
Már írtam, hogy mire van szükséged. A telefonok nem igazán tudják ezt hardveresen, ezért külső cuccra lesz szükséged.
Azért érdekes, hogy kettőnknek közös erővel sikerült csak kihámozni, hogy mit szeretnél...
Ha az az alkalmazás annyira tök egyszerű akkor mért nem töltöd le ahelyett, hogy itt kérdezősködsz. :-)
Azt hiszem azért, mert mégsem terem minden bokorban. A rádiófrekvenciák főleg azon a sávon ahol a rádiók működnek nem szabadok. Azokhoz engedély kell, nem bohóckodhat mindenki rádiózással, főleg azért mert zavarja egyik dó a másikat. Se a bluetooth se a távirányítós játékok, se a transzmitter nem abban a sávban dolgoznak mint a rádiók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!