Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valami programot tudtok ami...

Valami programot tudtok ami olyasmi mint a paint?

Figyelt kérdés
A lényeg az lenne hogy színezőt nem tudom vele színezni mert nem tölti ki rendesen az alakzatokat,pixeles en tölti ki. Vagy valamit át kell állítani hogy jó legyen?? Régen nem volt ilyen probléma de új a gép.
2014. febr. 19. 15:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Aghogy időm engedi megnézem őket. És gimphez tudsz beállítást írni? Megpróbáltam de valahogy nem ment. A képet meg tudtam nyitni de a színező kellékeket nem tudtam elővarázsolni. Csak az az ablak volt amin a kép maga volt.
2014. febr. 22. 07:44
 12/18 tabaki ***** válasza:
Akkor szokott így kinézni, ha megnyomod a TAB-ot, az ugyanis minden fölöslegeset eltüntet a kép mellől. Viszont újabb megnyomásra vissza kéne állnia az eredeti képernyőre.
2014. febr. 22. 08:06
 13/18 A kérdező kommentje:
Oké,megnézem. De valamit arra tudtok írni hgy állítsam be azt a bizonyos küszöböt,hogy végre rendesen töltse ki színnela képet?
2014. febr. 22. 11:00
 14/18 tabaki ***** válasza:

[link]

Sajnos az általad közölt kép nagyon rossz minőségű, ezért a fekete vonalak részben egészen világos szürkék, így a kitöltés tökéletlennek látszik. Ennek az orvoslásába most ne menjünk bele, remélem, hogy az eredeti képen jobb lesz.

2014. febr. 22. 21:52
 15/18 A kérdező kommentje:
Hát igen,ilyennek kellett volna lennie. De azt írd már le légyszi ez pontosan milyen program mert az én gimpem nem ilyen!
2014. febr. 23. 10:52
 16/18 tabaki ***** válasza:

Gimp 2.8.

A kinézete meg azért tér el, mert viccből Photoshop-külleműre alakítottam, lásd itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..

2014. febr. 23. 11:03
 17/18 A kérdező kommentje:
Ok köszi! Nekem azt hiszem nem ez van. Ha netán nem birkóznék meg vele rád írók priviben.
2014. febr. 23. 17:05
 18/18 tabaki ***** válasza:

Rendben, ha tudok, segítek.

Ha most töltötted le, szinte biztos, hogy ugyanaz a program. Még egy különbség az alaphelyzethez képest: Nálam be van kapcsolva az Ablakok menü Egyablakos mód funkciója.

2014. febr. 23. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!