Mért nem tudom folytatni a Windos 7 telepítését?
Telepítés során nem kapom azt az ablakot:
Csak a virágos kék háttérkép van és nem mozdul tovább.
Már számtalanszor telepítettem mindenféle operációs rendszert így W7-t is,de erre a gépre sehogy sem tudom rátenni a rendszert.
A gépen futtatható a W7 problémamentesen.
Formatálás, is mindent úgy csinálok ahogy kell,ezzel az egy géppel van ez a gond.Jelenleg XP pro van rajta SP3.De teljes format C után ez azt hiszem nem jelent semmit.
Nálam is volt egyik asztalin ilyen.Kb 15 perc múltán jelent meg az az ablak.
Nem tudom nálad is így lenne-e.
Ez nem babona kérdése hogy a 11 re nem mén.Én valami magyarázatot keresek és nem boszorkányságot!
Egyébként próbáltam,más telepítőkkel is,úgy hogy a lemez kizárva.
Egyébként a gép az egyik saját gépem amit ismerek,és nem tartalmaz hibás szektorokat a HDD.
De legközelebb lehet ráolvastatok valami rácsát a jósasszonnyal! :-D
De azt akarom mondani ,hogy épp hogy több lemezzel próbáltam,és mind ott áll meg!Volt köztük mindenféle verzió angol és magyar nyelvű is!
Azért is tettem fel a kérdést hogy a végére járjak hogy mi lehet a gond?
Merevlemez kezelési dolgokat is már végig jártam,kipróbáltam mindent,már csak egy dolog maradt hogy másik gépen telepítem a rendszert és úgy indítom be a kérdéses gépen hogy már telepítve van a rendszer(tudom,ne egészséges dolog a hardwarek miatt).
Hát igen a technika bugyrai...
De még amit nem próbáltam az a Pendrive-os verzió,ha valóban a DVD rommal van a gond akkor USB-ről mén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!