Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mért nem tudom folytatni a...

Mért nem tudom folytatni a Windos 7 telepítését?

Figyelt kérdés

Telepítés során nem kapom azt az ablakot:

[link]

Csak a virágos kék háttérkép van és nem mozdul tovább.

Már számtalanszor telepítettem mindenféle operációs rendszert így W7-t is,de erre a gépre sehogy sem tudom rátenni a rendszert.

A gépen futtatható a W7 problémamentesen.

Formatálás, is mindent úgy csinálok ahogy kell,ezzel az egy géppel van ez a gond.Jelenleg XP pro van rajta SP3.De teljes format C után ez azt hiszem nem jelent semmit.

2014. febr. 19. 12:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nálam is volt egyik asztalin ilyen.Kb 15 perc múltán jelent meg az az ablak.

Nem tudom nálad is így lenne-e.

2014. febr. 19. 12:36
 2/12 A kérdező kommentje:
Két órát hagytam de nem történt semmi ,majd megszakítottam.És nem egyszer próbáltam,már a BIOS-t is át túrtam,a HDD rendszert is átpróbálgattam több ajánlott módba,de nem mentem vele semmire.
2014. febr. 20. 10:51
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem is értem mit problémázol ilyenekkel.Tegyél be egy másikat aztán jöhet a vacsora.Akkor izgulj ha egy teljesen másikk lemezzel is ez lesz.Nekem Office volt ilyen hogy azt amire beolvasta forró volt a cd olvasó.
2014. febr. 21. 17:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Ezzel a lemezzel már telepítettem vagy tíz gépre a rendszert!Úgy hogy a hiba nem a lemezzel van,épp azért érthetetlen a dolog.
2014. febr. 22. 21:32
 5/12 anonim ***** válasza:
És vitted magaddal azt a cd vagy dvd olvasót is amivel most próbálkozol indulatos fiatal barátom?Lehet hogy a tizenegyes szám szerencsétlenséget hoz neked.Erre csak ezt tudom mondani.Egyszerűbb a helyzet ha két dvd olvasó található a gépben vagy több telepítő lemez van.Azt most nem említem hogy a merevlemez például „szektorhibás”.Valamint több más összetevő ami lehet tíz alkalommal nem jön elő.
2014. febr. 23. 12:01
 6/12 A kérdező kommentje:

Ez nem babona kérdése hogy a 11 re nem mén.Én valami magyarázatot keresek és nem boszorkányságot!

Egyébként próbáltam,más telepítőkkel is,úgy hogy a lemez kizárva.

Egyébként a gép az egyik saját gépem amit ismerek,és nem tartalmaz hibás szektorokat a HDD.

De legközelebb lehet ráolvastatok valami rácsát a jósasszonnyal! :-D

2014. febr. 24. 19:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Nehogy már azt mondd hogy több lemezzel megpróbáltad és mind ITT állt meg mert összekarmolom magam.Akkor viszont tényleg boszorkányság.Nekem még a win 2000-nél volt olyan hogy két lemezem volt.Hol egyik akadt meg hol másik.Menet közben cserélgettem.Izzadva de felment.
2014. febr. 25. 18:19
 8/12 A kérdező kommentje:

De azt akarom mondani ,hogy épp hogy több lemezzel próbáltam,és mind ott áll meg!Volt köztük mindenféle verzió angol és magyar nyelvű is!

Azért is tettem fel a kérdést hogy a végére járjak hogy mi lehet a gond?

Merevlemez kezelési dolgokat is már végig jártam,kipróbáltam mindent,már csak egy dolog maradt hogy másik gépen telepítem a rendszert és úgy indítom be a kérdéses gépen hogy már telepítve van a rendszer(tudom,ne egészséges dolog a hardwarek miatt).

2014. febr. 26. 09:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem hogy nem egészséges hanem badarság.Kérdéses hogy elindul egyáltalán.Hiszen egészen más hardvereket olvas be.Ha szinte azonos hardvereket tartalmaz a telepítő gép mint amibe berakod lehet elindul.Ha máshogy nem csökkentett módban.Olyankor javítod a windowst és működhet.De az a tapasztalat ez nem igazán jó.Jobb volna kölcsönlérni egy dvd meghajtót és azzal felhúzni a használandó gépre.Melette csak megjegyzem hogy volt nekem hogy a „profi” hard disc program nem jelzett semmit.Közben hulla.
2014. febr. 26. 17:11
 10/12 A kérdező kommentje:

Hát igen a technika bugyrai...

De még amit nem próbáltam az a Pendrive-os verzió,ha valóban a DVD rommal van a gond akkor USB-ről mén!

2014. febr. 28. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!