Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Windows 7 nincs egy hete...

A Windows 7 nincs egy hete telepítve a gépre. Bátyám üzemelte be. Letöltött egy csicska MSN-t. A plus! -t ez nem engedte telepíteni, töröltem. Egy másik azt írta, már telepítve van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kicsit pontosabban:

Tehát a bátyám letöltött egy kétes eredetű msn-t, ami nem engedte, hogy telepítsem a plus!-t. Ezt a verziót letöröltem a gépről, de nem a hagyományos "programok telepítése-törlése" funkcióval, mert ott nem jelent meg a listán. A Program Files-ból kigyomláltam mindent, ami windows live stb... Letöltöttem egy másik verziót az msn honlapjáról, de nem engedi telepíteni, mert úgy érzékeli, hogy már telepítve van.

Kérlek segítsetek!

Köszönöm előre is!

2009. dec. 9. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
rendszer visszaállítás.
2009. dec. 9. 22:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Az a kétes eredetű MSN biztosan tartalmazott hamis vírusirtót is, ez a dög hamis virusirtó nem látszik a Programok telepitése, törlésében.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__47

Benne van a megoldás, olvasd el.

2009. dec. 10. 00:26
 3/6 anonim ***** válasza:

nem a Program Files mappából kellett volna ki gyomlálnod, hanem a rendszerleíró adatbázisból, registry-ből!

telepítsd fel a köv progit: Wise Registry Cleaner v.4(magyar)

[link]

ezzel próbálj mindent amit lehet, eltávolítani, azösszes jelölő négyzetet jelöld be! Biztonsági másolat engedélyezése!...majd utána próbál újból, de csak a Micosoft oldaláról letöltött verziót, telepíteni.

2009. dec. 10. 09:22
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Sajnos a probléma nem oldódott meg így sem, mert még mindig azt hiszi, hogy telepítve van. Én már mindent kipróbáltam. Legfeljebb az emberek neve helyett kódokat fogok látni...

Még egyszer köszi, hogy miattam koptattátok a klaviatúrát! :)

2009. dec. 10. 15:23
 5/6 A kérdező kommentje:

Ne nézzetek hülyének, mert megoldottam.

Rendszer visszaállítás után belenéztem a saját mappájába, és volt benne egy mappa, amiben volt egy Wlinstall nevű alkalmazás. Engedte törölni. NA DE nem is az msn volt a rossz, hanem a plus :S

Tényleg ne nézzetek hülyének, és még egyszer köszi, hogy megpróbáltatok segíteni!

2009. dec. 10. 15:40
 6/6 anonim ***** válasza:

ha esetleg máskor, a leírtak szerint nem sikerülne, 1 megoldás lehet: ZapMessenger progi

légyszi a magyar tájékoztatót, és a hozzászólásokat is olvasd el!!

[link]

Letöltés:

[link]

2009. dec. 10. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!