Hogyan hozom vissza a winchesteren az elveszett patríciót?
Figyelt kérdés
80 GB-os winchesterem van. Windows xp-t telepítettem. A bios-ban patrícionáltam 20 GB-ra a C meghajtót (amin a rendszer van), és konvertáltam NTFS-re. Amikor kész lett, Csak a C-t látja, a 20 GB-ot. A maradék pontosan 58 GB eltűnt.
A Bios-ban ott volt, hogy 80000 bájt, és ezt írtam 20000-re.
És én azt hittem, hogy a maradék 58000 vagyis 58 GB megmarad, mint D meghajtó.
2014. febr. 17. 20:29
1/5 anonim válasza:
Régen nekem ez oldotta meg a problémámat, bár ott winyó Ezt futtattam és megtalálta az elveszett partíiciót.
Ha rendkívül fontos adatok voltak rajta, amelyek pótolhatatlanok, akkor inkább valami adatmentő céghez vidd.hardvare hiba miatt veszett el a partíciós tábla.
2/5 anonim válasza:
sajátgép / kezelés / lemezkezelés és ott mutatja hogy mi van... elvileg csak adsz neki egy betűjelet és újra ott lesz.
3/5 belapus válasza:
Ha a Lemezkezelőben megnézed, nincs esetleg egy ekkora méretű "Nem lefoglalt" terület ?
4/5 A kérdező kommentje:
A winchester új volt, nem volt rajta adat. Köszönöm.
2014. febr. 17. 21:17
5/5 A kérdező kommentje:
Partition magic 8-al létrehoztam a logikai meghatjót.
2014. febr. 17. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!