Hogy nem tudja felismerni a számítógépem a telepítő dvd (ket)?
A bios-ban nem ismeri fel, sem a windows xp sorozatokat, sem a windows 7-et, sem a windows milleniumot, és még sorolhatnám.
Holnap lehet, hogy veszek egy pendrive-t és arról próbálom, de nem hiszem, hogy arról is menne a telepítés.
Pl: Hiányzó Bootmgr hibaüzenet.
Rákötöttem a két winchestert a gépemre, az egyiket leformáztam, amit telepítenék, és hiányzó bootmgr hibaüzenet.
XP-t tennék rá, (azelőtt Windows 7 volt), mindenképpen XP-t, mert a windows 7-en azt sem tudom, mi hol van, a kinézete is nyomasztó, azok a mappák is. Szóval utálom a windows 7-et, nekem mindenképpen XP kell.
ja "Rákötöttem a két winchestert a gépemre, az egyiket leformáztam, amit telepítenék,..
Rendesen be vannak áltatva?
A telepítő lemezek eredetiek, vagy te írtad? Ha te írtad, lehet hogy az a gond, hogy a DVD kép file-t nem kép file ként írtad a lemezre, csak úgy simán és a lemezen csak egy sima .iso kiterjesztésű file van.
Minden CD/DVD író programon van olyan lehetőség, hogy "kiírás kép file -ként" vagy valami hasonló, na azzal kell kiírnod az .iso -kat!
Rendesen be vannak áltatva?
Igen, felismerte a két winchestert,a bios-ban is látszottak.
és van rajt olyan menüpont hogy boot cd írása?
programot nem ismerem
én a mai napig clone cd vagy imgburn t használok
és van rajt olyan menüpont hogy boot cd írása?
Ennél az sem mindegy, hogyan írja ki. Végül is az exe (indító) fájl látszik a dvd-n. Belső telepítést enged, rendszeren belül, de nem látja a boot-nál.
Ennél az sem mindegy, hogyan írja ki. Végül is az exe (indító) fájl látszik a dvd-n. Belső telepítést enged, rendszeren belül, de nem látja a boot-nál.
akkor EL RONTOTTAD!!!! mert nem igy kell a power iso t nem is kell ehhez a müvelethez használni
kis segítség: [link]
az imgburn részt olvasd végig szedd le a progit és hurrá :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!