Miért nem ismeri fel?
Figyelt kérdés
Szóval a számítógépem valamiért nem ismeri fel a pendrivomat,és a telómat.A telómat ha rácsatlakoztatom akkor kiírja hogy tölti a telót,de az USB háttérttár nem jó.Tehát nem tudok semmit átmásolni a gépre a telomrol,se a pendriveomról:( Pedig már régóta használom,eddig semmi baj nem volt.Ráadásul próbáltam másik portba is csatlakoztatni,de semmi.Nem hiszem hogy elromolott volna a penriveom és a telefonom is egyszerre?Ráadásul mivel 2 különböző port ba is próbáltam csatlakoztatni,akkor azzal sem lehet baj.Ha esetleg számít valamit akkor a cccleanerrel végeztem egy számítógép ellenőrzést,és azóta.2014. febr. 15. 21:02
1/2 CspCsj válasza:
Start menü, Minden Program, Kellákek, Rendszereszközök, Rendszer-visszaállítás, keress CCleaner használata előtti dátumot és állítsd vissza arra az állapotra.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) jó lett.
2014. febr. 16. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!