Melyik konvertáló program tudja a leggyorsabban elvégezni a dolgát?
Az, amelyik alatt egy erős gép van...
Kábé mind egyforma, a sebesség nem a konvertálótól, hanem a procidtól a RAM-tól és a VGA-tól függ...
Egy kis részt kivágsz, és tesztelheted a konvertálókat. Én viszont tapasztaltam jelentő skülönbségeket. Pl avi to dvd konvertálásnál anno a convertxtodvd lényegesen gyorsabb volt más programoknál, miközben a minőség jó volt.
DvdFab9, FormatFactory ezek gyorsabb programok.
Olyan programot keressél ami ki tudja használni a processzorod Intel Quick Video Sync fuckcióját, sokat gyorsít a konvertáláson, itt fel van sorolva néhány :
" Én viszont tapasztaltam jelentő skülönbségeket. Pl avi to dvd konvertálásnál anno a convertxtodvd lényegesen gyorsabb "
Na ezzel pont semmit nem mondtál, mert az avi az nem konkrét formátum, tehát AVI és AVI között is van különbség. Ha egy konkrét kodeket nézel (pl DivX 6.4) akkor annak kutya kötelessége minden konvertálóban ugyan olyan sebességünek lenni - azonos gépen - mert a kodek ugyan úgy konvertál mindig azonos képlet alapján. Ha sebességeltérés van akkor az azért van mert nem azonos kodeket használsz, tehát még mindig a géped sebessége határozza meg a konvertáló sebességét ha tetszik, ha nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!