Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha én gépen akarok képet...

Ha én gépen akarok képet metszeni, arra ott a printscreen, vagy a képmetsző. De én telefonon szeretnék képet metszeni. Hogyan kell?

Figyelt kérdés

Továbba, az is érdekelne, hogyha videót karok metszeni, arra ott a fraps, a hypercam vagy az action (és kitudja, hány képernyőrögzítő progi van még). Nos, telefonra a képmetszésen kívül a videómetszésre milyen program van?

Előre is köszi a válaszokat.

2014. febr. 12. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Telefonfüggő. Milyen eszközről van szó?
2014. febr. 12. 20:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Mivel elég ritka telefonom van, mármint a gyártó kevésbé ismert, ezért nem hiszem, hogy tudsz akkor segíteni. Egyébként egy ConCorde SmartPhone 5000-es készülék.
2014. febr. 12. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Valóban, akkor nehezebb. Képernyőkép készítéséhez próbáld meg azért a bekapcsoló és a hangerő le gombokat egyszerre lenyomni.
2014. febr. 12. 21:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem jött össze. :(
2014. febr. 12. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!