Valaki segítene, nem boldogulok a laptoppal?
Az eszközkezelőben van 3 sárga 3szög, Ethernet-vezérlő, Hálózati vezérlő, SM buszvezérlő.
Fogalmam sincs mik ezek, de azt mondták, hogy nem kellene a 3szögeknek ott lenniük. Ha rámegyek, hogy illesztőprogram frissítése, keres a neten egy darabig, aztán kiírja hogy nem talál semmit.
Hogyan kell ezt megcsinálni?
Van több módszer is, mint pl, driver solution pack, amit vagy kiírsz dvd-re, vagy bemountolod egy virtuális meghajtóba.
És vannak más driver kereső programok is, pl iobit driver booster, stb....
Alternatív esetben a gyártó támogatási weboldaláról letöltheted a szükséges vezérlőket.
Nem telepítek, csak most kaptam a laptophoz egy ilyen fekete kis valamit, internet és azt hiszem wi-finek is lehet használni.
Aztán most feltűnt ez a 3 sárga 3szög.
De nagyon ügyi vagyok, meg tudtam csinálni, hogy internet is van, de a wi-fire is rá tudok csatlakozni :D
Viszont a bluetooth nem sikerült, ki kellett csomagolni vagy mi, de nem működik.
Egyébként 2 éves a laptop, csak nem nagyon értek hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!