Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem mennek rendesen a...

Soap01 kérdése:

Miért nem mennek rendesen a játékok a gépemen?

Figyelt kérdés

Szóval apámnak ilyen gépe volt és nála simán játszottam a Battlefield 3-al High-on, és most nekem is ilyen a gépem de nem akar rendesen vinni egy játékot sem (teljesen fiss a gép most lett összerakva/telepítve stb.)

Gépem: Intel Core i3 3.07Ghz processzor, 3gb DDR3-as ram, 1GB DDR3 msi Ati Radeon R5450 MD1GD3H/LP videókártya. Válaszokat előre is köszönöm!

#játék #Battlefield 3 #Számítógép-probléma
2014. febr. 10. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztos hogy ilyen gépe volt?
2014. febr. 10. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

CPU: QUAD-CORE CPU (i3 -s csak két magos igaz 4 szálon dolgozik)

RAM: 4 GB (neked csak 3GB)

És a leg lényegesebb:

VGA: DIRECTX 11 COMPATIBLE WITH 1024 MB RAM (NVIDIA GEFORCE GTX 560 OR ATI RADEON 6950)

Az R5450 messze elmarad RADEON 6950 -től.

2014. febr. 10. 20:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen biztosan ilyen volt mert a processzor és a ram is az ő gépéből van. Ugyan néhány dolgot kivettem a grafikai beállításoknál de még így is 40-50 fps-el biztos vitte. Az lehetséges hogy a videókártya nem kompatibilitis az alaplappal és ezért van? :/
2014. febr. 11. 19:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha nem lenne kompatibilis, akkor nem menne.

A probléma az, hogy egy nagyon gyenge videókártya.

2014. febr. 11. 19:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hát akkor majd szerzek valami jobbat... legalább már ezt is tudom! :)
2014. febr. 12. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!