Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudnék ebben a Minecraf...

Hogyan tudnék ebben a Minecraft-ban berakni egy modot?

Figyelt kérdés
Szóval letöltöttem a legújabb 1.7.4-es Minecraft verziót és amikor megnyitom a %appdata%-ot és a .minecraft-ot akkor ott nincsen bin. Csak olyan van, hogy versions és azon belül 3 mappa (1.6.2,1.7.2,1.7.4). Megnyitottam az 1.7.4-et és azon belül ott van amit kerestem (a minecraft.jar) csak itt úgy van, hogy 1.4.7.jar. Csak mert modot szeretnék berakni. Társítottam a winrar-ra, kitöröltem a Meta-INF-et és átmásoltam a modot, mint ahogyan kell. Csak amikor megnyitom a Minecraftot, akkor valami java hibát ír ki, nem tudom már pontosan, azóta újratelepítettem a játékot. Most így működik, de nem merem megint berakni a modot. Mi lehet a gond?
2014. febr. 10. 17:46
 1/2 adventurer111 ***** válasza:
az hogy van az a mod amihez forge kell.A forget sokkal egyszerűbb kezelni 1.felrakod a forge ot csak dupla click a jar file ra amit letöltesz és install cliensre kattintasz és miután fel jöt elindítod a forges clienset benne lesz a minecraftodban és a mods mappába belehúzod a mododat ennyi.
2014. febr. 14. 16:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Hogyan kell? Nem csinál semmit amikor duplán kattintok a jar fájlra.
2014. febr. 17. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!