Realtek HD Audio manager-ben hogyan lehet be állítani azt hogy egyszerre kapjon jelent a hátsó és első panel is?
Figyelt kérdés
Operációs rendszer win 7 és eddig ha az alapértelmezett a hátsó panel akkor az kap jelet de a front panel nem de ha azt választom alapértelmezettnek akkor az kap jelet,de a hátsó nem, tudom be lehet állítani úgy hogy mindkettő kapjon egyszerre jelet mert már egyszer sikerült nekem pár éve de sajnos már nem emlékszem rá hogy kell.2014. febr. 10. 17:06
1/2 anonim válasza:
Eszköz speciális beállításai/
A hátsó kimeneti eszköz némítása, ha az előlapi fejhallgató-csatlaakozóhoz eszközt csatlakoztatnak.
Vedd ki a jelölést.
2/2 A kérdező kommentje:
Alapban az volt kijelölve én át állítottam mikor észre vettem hogy nem megy egyszerre a kettő, ki választottam a másikat és úgysem lett jó.... ahogy te is írtad most vissza raktam az első megoldásra és megy jól.....fura ez a program, de köszönöm a válaszod.
2014. febr. 10. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!