Virágh Attila kérdése:
Milyen programmal tudok egyszerűen sample videót készíteni filmből KMPlayeren kívül?
Figyelt kérdés
A KMPlayerrel az a problémám, hogy mikor a videót rögzítem, akkor az elkészült példányon csak hang lesz, kép nem, pedig az is rendesen be van állítva. Ha esetleg erre tud valaki megoldást, azt is nagyon szépen köszönöm.2014. febr. 9. 22:37
3/4 A kérdező kommentje:
Korábban fenn volt, és a kedvenc lejátszómnak tekintettem, de ilyen funkciót nem találtam a vlc-ben, majd végül váltottam. Most, hogy írtad, újra feltelepítettem, és mindent bekapcsolgattam, s végül meglett ez is :D, úgyhogy nagyon szépen köszönöm!!! Király vagy!!!! Kösssszi.
2014. febr. 10. 00:03
4/4 A kérdező kommentje:
#2 Nagyon szépen köszönöm neked is, jó proginak tűnik nagyon :))))))
2014. febr. 10. 00:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!