Victory1995 kérdése:
A gép hibája vagy a DVD hibája?
Figyelt kérdés
AVI-ba írok ki filmet 1 DVDCD-re 3 film fér rá és mikor kiírom 8x-os gyorsasággal (11.000kb/s). Beteszem a DVD-be és az csak egy darabig játsza le utána kikapcsol a film, de viszont a gépem le tudja játszani. Most akkor a DVD nem bírja a 8x-osan írott DVDCD-t? Mind a 2DVD nem bírja ami itthon van csak a Gép.2014. febr. 9. 17:45
1/2 anonim válasza:
Minél nagyobb sebességgel írod ki annál jobban nem szereti az asztali lejátszó.Max.4x de még jobb a 2x.A gép optikai meghajtója jobb így az lejátssza.Az avi milyen felbontású egyébként?Kb. 720x576 fölöttit az átlag divx-es lejátszó már nemigen szereti.Én egyszer egy furcsa kb. 840x480 felbontású avival szívtam sokáig mire rájöttem a problémára.
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor most már 4X-es sebességel írom ki a filmeket. És amit eddig kiírtam 8X-al azt átírom 4X-re :) Eddig én is mindig 4X-es en írtam de úgy gondoltam hogy az nagyon lassú de akkor vissza térek a 4-re :D
2014. febr. 11. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!