Mi lehet a baj a hanggal?
Van két zene például:
https://www.youtube.com/watch?v=umjdpFMbza4
https://www.youtube.com/watch?v=C-kTBgk_kAc
Míg az első normálisan hallatszik fülhallgatóban, addig a másik még klipben leizélve a gépen is visszhangzik, és a vokál (ének) alig hallatszik. Most mi van? Adobe flash player hiba? A fülhallgató jó, nincs baja.
Flash player-t már vagy 50x frissítettem!
Megpróbáltam feltelepíteni azt az integetős kék embert (Soundman) Mert az eddigi gépeimen is mindig az volt.
De: [link]
A hangkártya driver-t ami rátelepült automatikusan? a windows 7 ultimate cd-ről, nem tudom eltávolítani, honnan?
A képen látható telepítéskor a vírusírtót is kikapcsoltam, hátha az nem engedi be, de akkor is ezt csinálta. Nincs illesztőprogram aláírás? Kit érdekel?
Most direkt szórakoztok azon, hogy nem segítetek? Pedig fontos lenne! Ez nem ilyen Orbán-t elrabolták a zöld emberek, mi lesz most? Kérdés.
Akkor én sem segítek ezek után még egy beteg emberen sem. haljon meg!
Ha nem a fülhallgatód a hibás, akkor a gép csatlakozója. Próbáld meg, hogy a jackdugó külső végét hozzáérinted egy vezetékdarabbal a gép házához valahova, ahol nincs lefestve (fémes). Szólnia kell normálisan.
A visszhang abból adódik, hogy a fülesbe sztereó jel megy, de nincs test, azaz a 2 oldal egymáshoz lesz viszonyítva. Ami középen szól (vokál), az mindkét oldalon azonos, de mivel nem a minuszhoz (testhez) képest hallod, hanem egymáshoz képest, ezért egymásból kivonódik és nem hallod a közép-értéket. Így készítik a házi-karaoke-t is.
Vagy a fülesed csatlakozója nem szabványméret (1-2 tized mm is számíthat, vagy koszos a csatlakozó, esetleg sokat lett rángatva, feszegetve és az alaplapban levő csatlakozó érintkezője görbült el, gyengült el a rugózása.
Nem kell egyből szoftveres problémára gondolni, csupán értelmes sztereó anyagot kell meghallgatni CD-ről, vagy egyéb JÓ MINŐSÉGŰ formátumból. A youtube minősége olykor monó, olykor sztereó. Valószínűleg az egyik linkelt videó monó a másik sztereó és ez okozta nálad a különbséget. Ha szép hangzást akarsz, akkor ne a youtube féle max 96kbps hangminőséget célozd meg, hanem az értelmesebb 192kbps mp3-akat! Az mp3 eleve nem szól szépen 128-on sem!!!
Youtube normal: 22KHz 64 kbps
Youtube HQ: 44.1KHz 96 kbps
Infó: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!