Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi Crysis 3 tortenete?

Mi Crysis 3 tortenete?

Figyelt kérdés

Nem nagyon tudok angolul, igy sok dolgot nem ertettem meg a sztorirol.Valaki leirna, a reszletes sztorit?

Elore is koszonom.

2014. febr. 8. 17:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

első 2 rész:

A Cephek(ők az űrlények) el akarják foglalni a földet.

Néhány amerikai tudós érdekes objektumot fedez fel egy aprócska szigeten. A tudósokat elfogják a koraiak.

Itt lép egy amerikai speciális osztag a színre, a nanoruhával, ami a nanotechnológiát használva az embereket emberfeletti képességekkel ruházza fel. Az osztag feladata felszabadítani a tudósokat. Az űrlények előjönnek a rejtekhelyükről, ami megzavarja a tudósok felszabadítását, mivel az osztag nagy részét megölik. Az akció sikerült. Később az amerikaiak, és a koreaiak összefognak a ceph-ek ellen. Atomot dobnak rájuk, de ők csak felerősödnek tőle. Ám Nomád (az első rész főszereplője) végül is megöli őket. 3 évvel később visszatértek egy biológiai fegyverrel együtt, amit az emberek manhattan vírusnak hívják.

Egy másik speciális osztag New Yorkba megy Nathan Gould -ot(tudós) evakuálni, mikor a cephek a tengeralattjárójukat kilövik, a vízre felúszó embereket pedig szétlövik. Igy történt velünk is, Alcatrazzal. Azonban az előző játék osztagvezeője proféta ránk adja a ruháját (a nanoruhát) és így túléljük. Próféta megöli magát, de halála előtt elmondja, hogy mi vagyunk az emberiség utolsó esélye. Később kiderül, hogy azért ölte meg magát, mert ő is elkapta a manhattan vírust, és meg kell szakítani a kapcsolatot a ruha és a cephek között. Kiderül, hogy 5 bordánk eltörött, és csak a ruha tart minket életben. A ruha dolgozik a vírus ellenszerén. És ahogy múlik az idő meg is találja. A vírust kifújó tornyot meg kell semmisíteni. Alcatraz beugrik a toronyba a ruhával együtt. Ő úgy tűnik, hogy meghalt. A torony módosított vírust fúj ki, és a cephek meghalnak. Öntudatlan állapotában alcatrazhoz beszél Próféta, aki elmondja, hogy Egyé vált a ruhával, és hogy ez az űrlénygond nemcsak New Yorkban, hanem az egész világban jelen van. Itt Alcatraz felébred (három nappal később). Ő, a ruha, és Próféta egyé válnak. A Crynet systems vezetője rádión bemutatkozik, és kéri, hogy Alcatraz azonosítsa magát. Alcatraz a játékban először megszólal, és azt mondja, amit Próféta a játék elején mondott neki, hogy jegyezzen meg. "Ők Prófétának hívnak engem."

2014. febr. 8. 18:06
 2/7 A kérdező kommentje:
koszi de en a harmadik reszt nem ertem
2014. febr. 8. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
36%

Volt egyszer egy cég, a neve Crytek, aki csinált egy sikeres játékot Crysis néven. Ezután jött a folytatás, amivel jól megszívták, mert annyira elkonzolosították, hogy a rajongóik alaposan megutálták őket. Pár évvel később jött a mentő ötlet, és egy harmadik rész keretében próbálták kiköszörülni a csorbát. Raktak bele szép grafikát, meg minden, de hiába, a rajongók többsége már arra se vette a fáradságot, hogy egy pillantást vessen a játékra. A bizalmat nem könnyű visszaszerezni.

Ez a Crysis 3 története röviden.

2014. márc. 16. 19:22
 4/7 A kérdező kommentje:
en a jatek sztorijara vagyok kivancsi
2014. márc. 23. 15:30
 5/7 anonim ***** válasza:
#3 - ezt a poént én akartam elsütni :DD
2014. márc. 28. 16:36
 6/7 A kérdező kommentje:
ok... vicces meg minden, de en komolyan kerdezem
2014. márc. 28. 19:28
 7/7 anonim ***** válasza:
FÚÚÚÚÚÚ. [link]
2014. ápr. 27. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!