Hogytegyem fel akkor a windowst?
"kedves tengor ha nem tudsz normális választ adni akkor inkább fogd be a szád, van még olyan felhasználó(ha nem is sok) aki tud!Megvolt a telepítés sikeresen minden jó.nem volt szükség szakemberre!!!"
Nekem nem lesz jobba ha te szakihoz fordulsz. Nem kapok egyik szakembertől sem jutalékot, ha hozzá irányítok embereket.
Mindösszesen annyi, hogy mindenki azt hiszi, hogy egy számítógépet újra telepíteni triviális és azt bárki meg tudja csinálni, anélkül, hogy alapvető dolgokkal tisztában lenne. Az ilyen emberkéknek szoktam felhívni a figyelmét arra, hogy szakemberrel jobban jár. Ha tönkre megy az autóm, akkor nem esek neki szétszedni, mert tudom, hogy nem értek hozzá és csak az lenne a vége, hogy ide jönnék kérdezgetni, hogy 8-as v. 10-es kulcsra van szükség ehhez v. ahhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!