Ha torrentről leszedek Windows 7 Home Premium x64-t ami nem magyar, (szóval ugy van kiirva, hogy pl. : Windows 7 Home Premium x64 English) akkor azt lényegében át tudom állítani magyarra?
Figyelt kérdés
Mielőtt nekemugranátok,hogy vegyem meg és akkor biztos magyar lesz meg minden azelőtt megjegyezném,hogy nincs ám mindenkinek pénze arra,hogy megvegyen 30ezer forintért egy cd-t.Az ÉRTELMES válaszokat előre is köszönöm!2014. febr. 6. 16:57
1/6 Waptolvaj válasza:
Igen. De csak akkor ha letöltöd hozzá a magyar nyelvű "frissítést". De win7-ből minek töltesz angolt,ha van magyar is?
2/6 anonim válasza:
Le tudsz tölteni hozzá magyart is.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ és köszi,hogy szóltál,mert csak a kérdés kiirása után kezdtem bővebben keresgélni és akkor találtam magyar nyelvűt is :)
2014. febr. 6. 17:04
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Ultimate és Enterprise kiadásokra lehet nyelvi csomagot telepíteni. (A Windows update csont nélkül megcsinálja.)
A Home Premiumra szerintem nem. Persze lehet, hogy rosszul tudom.
6/6 anonim válasza:
jól mondja az utolsó,nem lehet a home premiumot magyarrá varázsolni,már próbáltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!