Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért van az, hogy az új...

Miért van az, hogy az új játékok között is ekkora különbség van grafikát illetően?

Figyelt kérdés
Miért nem határoznak meg egy alapot, hogy attól csak szebb lehet a grafika pl?
2014. febr. 6. 11:14
 1/8 anonim ***** válasza:
A grafika nem minden. A legjobb játékok sose a grafikával tűnnek ki, az csak egy hozzáadott érték, de régen rossz, ha a játék csak a grafika miatt számít jónak.
2014. febr. 6. 11:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ő most a Bf4 vs Cod Ghostra gondol.
2014. febr. 6. 11:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Így általánosságban gondolom, persze akár vehetjük alapnak az említett két játékot. De grafika nagy mértékben közrejátszik sztem a játék élvezhetőségében. Ottvan pl. Crysis3, mikor elkezdtem a játékot az első pár küldetés egyáltalán nem tetszett. Majd mikor a szabadban folytatódott, mintha egy teljesen más játék lett volna. Brutál szép az egész, ehhez hasonló nem nagyon van. Az érdekelne, hogy miért? Nem éri meg ennyi pénzt beleölni talán?
2014. febr. 6. 11:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor koncentráljunk arra a két játékra.A battlefield 4 egyszerűen csodálatos látványvilágot tár elénk,sajnos a cod ghostról ez nem mondható el,én mégis megvettem és nagy játékélmény nyújt számomra.Nem vagyunk egyformák.
2014. febr. 6. 11:42
 5/8 anti paladin ***** válasza:

Különböző játékok gyakran különböző motorokat használnak. Pl. Bf, Cod, Crysis, Unreal Engine. Mind máshogy van megírva. Halkan hozzáteszem, hogy a cod nagyon sokáig (mw2-ig biztosan) a '99-ben kiadott q3 tuningolt változatát használta.

Más motorok, más képességek. Van amelyik a karakterek megjelenítésére gyúr rá, van amelyik a fény-árnyék hatásokra, van amelyik a részecske effektre.

Mások a prioritások, programozói képességek. Pl. ha egy játék nagyrészt a természetben játszódik, több figyelmet fordítanak a növényekre, környezeti hatásokra, esetleg szebb, jobban kidolgozott textúrákat használnak.

Sok múlik a dizájnerek képességein is.

2014. febr. 6. 12:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Még mindig azt használják,halkan hozzáteszem :)
2014. febr. 6. 12:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Tehát ez leginkább azon múlik, hogy milyen a motor.
2014. febr. 6. 13:49
 8/8 anti paladin ***** válasza:

Többek között. Kb. akkora különbségek vannak, hogy akár szabad szemmel is felismerhetőek a különböző motorok a vájt szemű játékos számára.

6: Lehet, nem akartam hülyeséget mondani. Utoljára az mw2 fájljai között kotorásztam a többivel nem foglalkoztam.

2014. febr. 6. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!