Predator14004 kérdése:
Mondjatok olyan programokat amikkel gameplay-eket is fel lehet venni. Ismertek ilyet?
Figyelt kérdés
Ne azt írjátok, hogy tele van az internet ilyen kérdéssel mert eddig ahányat kaptam egy nagyon szellemes felhasználó folyton ki írta, hogy "mintha nem lenne tele az internet ilyen kérdésekkel".Lehet hogy tele van de egyre sem válaszoltatok normálisan (aki nem ilyen "szellemes" attól bocsánatot kérek).Szóval arra kérlek titeket mondjatok nekem ilyen programokat?2014. febr. 5. 12:51
2/6 anonim válasza:
A FRAPS nem jó? nem csináltam még gameplay vidit, de youtube-on sok vidit azzal készítenek.
3/6 anonim válasza:
Fraps HD ban vesz fel 10mp es videó 3-4 gigára is rúghat
Bandicam ot próbáld ki kicsivel jobb
4/6 anonim válasza:
Bandicam játékra ? Na neee már !!
5/6 anonim válasza:
Fraps a legjobb, minden játékot felvesz. A mirillis néha nem vesz 1-2 játékot és utólag nem valami kellemes élmény látni a nagy zöld semmit a videó helyett. fraps:
data.hu/get/6432270/Fraps_3.5.9.exe és itt legörgetsz és ott a lassú letöltés
6/6 A kérdező kommentje:
Az az egy baj van a fraps-el, hogy egy 1:38-asvideót nekem felvett 3 gigára annyi helyem azért nincs sem időm, hogy megvárjam míg azt feltölti.
2014. febr. 7. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!