Tudtok olyan szövegfelolvasó programot, ami szépen tud magyarul?
SpeakBoard-nál jobb kéne nekem. Olyan, ami a [link] oldalon van, csak magyarba.
A NaturalReaders egy fizetős angol szövegfelolvasó, amin szinte nem is látszik hogy gép, Nincs magyarba ehhez hasonló?
Üdv! a privoxi mint olyan egy proxi lehetőség, a második link még oké is lenne, ha élne, a jaws mint megoldás egy képernyő olvasó, 40 perces demó, a balabolka pedig nem tud semmilyen nyelvenönmagában felolvasni, csak a telepitett beszéd hangokon amik a gépen win xp esetén a microsoft sam, win7 esetén a microsoft anna, win10 esetén a microsoft zira, illetve a legutóbbi alkotói frissitéssel már használható a legújabb onecore voice is, mely a Microsoft szabolcs nevet kapta. ez az egyetlen ami tényleg tud magyarúl, a többi csak angolul. a google szöveg felolvasója is tud már magyarúl, kérdés az, hogy Őt akcióra lehet e fogni, bármi nemű könyv felolvastatására,Balabolka tudja szépen használni, csak a tempót nem lehet állitani vele, legalább is nekem a google felolvasó tempóját nem ment állitani, és valami katasztrófa ahogy amilyen lassan ollvas de, és ez fontos,a balabolka nem rossz, tényleg. ja és a legfontosabb, a d.e.k.sz nevű hangoskönyv konverger
dex 32 bites letöltés
dex 64 bites letöltése
ebbbe beépitve 4 magyar hang, fungcionalitása nem demó, ismert file formátumok doc tx t dézi könyvek html
Kösz, hogy reagáltál egy több, mint 3 éves hozzászólásra.
Kár hogy nem akkor írtál, - a kérdező biztosan örült volna.
A Privoxi valószínűleg úgy kerülhetett ide, hogy akkoriban egy másik proxy-s kérdésnél jól összekevertem a ProfiVox-szal. (mivel azóta sem írtak ide ezért nem volt alkalmam javítani, vagy bővíteni a listát)
Sajnos nem vagyok semmilyen téren profi informatikus.
A kérdésekre általában gyors és rövid keresés után adok olyan választ ami talán segíti a kérdezőt.
Ehhez a kérdéshez is csak azért írtam, mivel a korábbi hozzászólások szerintem nem mutattak semmilyen megoldás felé.
Gyors keresésre akkor csak a felsoroltakat találtam, de tapasztalatom nincs az ilyen szoftverekkel kapcsolatban.
Még egyszer kösz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!