Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudtok olyan szövegfelolvasó...

Tudtok olyan szövegfelolvasó programot, ami szépen tud magyarul?

Figyelt kérdés

SpeakBoard-nál jobb kéne nekem. Olyan, ami a [link] oldalon van, csak magyarba.

A NaturalReaders egy fizetős angol szövegfelolvasó, amin szinte nem is látszik hogy gép, Nincs magyarba ehhez hasonló?

2014. febr. 4. 10:34
1 2
 11/15 CspCsj ***** válasza:

Nem próbáltam ki egyiket sem:

Privoxy

[link]

Multivox

[link]

JAWS látássérülteknek

[link]

Balabolka

[link]

Remélem valamelyik beválik, ha nem akkor jó keresgélést! :)

2014. febr. 6. 16:12
 12/15 anonim válasza:

Üdv! a privoxi mint olyan egy proxi lehetőség, a második link még oké is lenne, ha élne, a jaws mint megoldás egy képernyő olvasó, 40 perces demó, a balabolka pedig nem tud semmilyen nyelvenönmagában felolvasni, csak a telepitett beszéd hangokon amik a gépen win xp esetén a microsoft sam, win7 esetén a microsoft anna, win10 esetén a microsoft zira, illetve a legutóbbi alkotói frissitéssel már használható a legújabb onecore voice is, mely a Microsoft szabolcs nevet kapta. ez az egyetlen ami tényleg tud magyarúl, a többi csak angolul. a google szöveg felolvasója is tud már magyarúl, kérdés az, hogy Őt akcióra lehet e fogni, bármi nemű könyv felolvastatására,Balabolka tudja szépen használni, csak a tempót nem lehet állitani vele, legalább is nekem a google felolvasó tempóját nem ment állitani, és valami katasztrófa ahogy amilyen lassan ollvas de, és ez fontos,a balabolka nem rossz, tényleg. ja és a legfontosabb, a d.e.k.sz nevű hangoskönyv konverger

dex 32 bites letöltés

[link]

dex 64 bites letöltése

[link]

ebbbe beépitve 4 magyar hang, fungcionalitása nem demó, ismert file formátumok doc tx t dézi könyvek html

2017. jún. 18. 08:42
 13/15 CspCsj ***** válasza:

Kösz, hogy reagáltál egy több, mint 3 éves hozzászólásra.

Kár hogy nem akkor írtál, - a kérdező biztosan örült volna.

A Privoxi valószínűleg úgy kerülhetett ide, hogy akkoriban egy másik proxy-s kérdésnél jól összekevertem a ProfiVox-szal. (mivel azóta sem írtak ide ezért nem volt alkalmam javítani, vagy bővíteni a listát)

Sajnos nem vagyok semmilyen téren profi informatikus.

A kérdésekre általában gyors és rövid keresés után adok olyan választ ami talán segíti a kérdezőt.

Ehhez a kérdéshez is csak azért írtam, mivel a korábbi hozzászólások szerintem nem mutattak semmilyen megoldás felé.

Gyors keresésre akkor csak a felsoroltakat találtam, de tapasztalatom nincs az ilyen szoftverekkel kapcsolatban.

Még egyszer kösz!

2017. jún. 19. 01:40
 14/15 anonim válasza:
na üdv na az van, hogy ez a dex egy sapka szar kezdjük ott, hogy telepítés után mi a reteknek kér ez újraindítást, érted, még a fizetős tts-ek se kérnek de ez a fos pont kér. Na mindegy kis kellemetlenség a sok közül, amikor aztán újraindítottam örömmel konstatáltam, hogy a 9 vagy mennyi választható hang közül egyik se működik rohadtul, alapértelmezettnek "eszter" van beállítva, viszont amikor rámegyek az indításra mégis valami debil csávó kezdi a felolvasást. Átváltani nem lehet, mert mindig visszaugrik eszterre. A harmadik, hogy vagy 40x kell kattintani a rohadt megállítás gombra mire abbahagyja az olvasást. Az elindítással ugyanez. Ez egy fos, használjatok inkább balabolkát.
2019. aug. 5. 15:29
 15/15 morgul666 válasza:

A Filmfelirat felolvasó program weboldalát nézd meg.

[link]

Az oldalon alul a linkek közt találni fogsz letölthető SAPI hangokat, amik egész jó magyarsággal olvasnak fel!

[link] /index.html#content10-3z

2019. szept. 9. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!