Windows 8,8.1 vagy 7 a jobb?
Figyelt kérdés
2014. febr. 3. 17:29
1/15 anonim válasza:
XP ferevááá. Egyébként én a 7-re szavazok.
2/15 anonim válasza:
Pár hónapja nem akartam átállni a Win7-ről semmi pénzért, de nem bántam meg, Win8.1-em van most. A videokártyán és az előlapi hangkimeneten kívül semmit nem kellett feltelepíteni, mindent magától rakott fel.
Kb 2 komolyabb fagyásom volt (max 1 percig). A win7-tel pedig sorozatban jöttek a kékhalálok.
3/15 anonim válasza:
Nekem a 7-es jobban bejön, a mozaikos megoldás nem tetszik.
Szóval ha a 7-es is a múlté lesz akkor inkább átállok linuxra!
4/15 A kérdező kommentje:
A linuxot nem ajánlom sok vele a baj!
2014. febr. 3. 17:47
5/15 anonim válasza:
8.1
A csempéket nem kötelező használni, ki lehet kapcsolni. Nemsokára jön egy update, amiben már ki sem kell kapcsolni, mert indításkor alapból az asztal jön be.
6/15 anonim válasza:
Linuxal sok a baj? Azota van nyugtom, miota dobtam a Microsoft termekeit es atalltam Linuxra. Meg aztan minden masik kerdes ezen az oldalon tudtommal Windows gondokkal kapcsolatos.
7/15 A kérdező kommentje:
igen
2014. febr. 3. 18:58
8/15 anonim válasza:
már most meg lehet kerülni a csempés rendszert. Nekem sikerült
9/15 A kérdező kommentje:
Azzal az updatel ?
2014. febr. 3. 19:06
10/15 anonim válasza:
Megis mire gondolsz a "baj" cimszo alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!