Skype-pal kapcsolatban?
Semmilyen skype-om nincs, így nehéz lenne kikapcsolnom rajta bármit is.
A régi gépemen volt, az nem frissített sosem, és mégis működött 5 évig, vagyis kb ennyit a frissítés hasznosságáról.
Jól hangzik, csak kissé hülye vagyok az ilyesmihez. Csak felhasználó vagyok.
Amiket találtam, azok vagy nem kompatibilisek a gépemmel, vagy automatikusan frissíteni akarnak(fognak).
Konkrét verziót tudsz mondani?
Ez egy Dell laptop, 2 éves, Windows 7 van rajta.
a hiba nálad van, nekem kb 2 másodperc az egész.
Ne használj régebbi verziót mert csupa vírus lesz a géped. 2014-et írunk, értem, hogy pénz és hasonlók, de ha mosógéped van amin a Skype se fut (nagyapám régi P4-esén villám) akkor fejlessz gépet.
Egyéb esetben tudom még javasolni az msconfigban a fölösleges dolgok indításának kikapcsolását, felesleges szolgáltatások elállítását, vírusirtást, ccleaner futtatását, végső esetben ha már öreg a rendszered (fél-1 évnél idősebb) windows telepítést
Mint mondtam, hülye vagyok a géphez, csak használom.
Azért Windows 7 van rajta, mert ezt rakta rá annak idején a szaki.
Nem pénz kérdése, csak nem értem azt, hogy akkor miért működött jól a skype 1 éve, aztán a folyamatos frissítésekkel egyre lassúbb lett, így végül letöröltem.
Mondjuk azt túlzásnak tartanám, hogy két évente vegyek új gépet, hiszen most skype nélkül tökéletesen működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!