Androidos gmail alkalmazás, mi lehet a gond?
A kütyümön (Samsung Galaxy S Wi-Fi 5.0) amin Android 2.2.2 fut.
Tegnap óta a gmail alkalmazás nem működik rajta, nem csinál semmit, az e-mailes alkalmazásnál pedig azt írja ki, hogy nem lehet biztonságosan csatlakozni a szerverhez.
Már a routert is és a készüléket is újraindítottam többször is, de semmi változás nincs.
Valami ötlet?
visszaállítja a telefont alap beállításra. Törli a data mappa tartalmát, tehát a telepített alkalmazásaid és azok tartalma elveszik. Az SD kártyát nem bántja (zenék képek stb megmarad ami azon van)
Ha rootolt akkor Titanium Backup-al mentheted az alkalmazásokat az SD kártyára.
Factory Reset a Beállításokban található, hogy pontosan 2.2 alatt hol volt nem tudom talán a tárhelynél vagy a privacy beállításokban, az a neve, hogy Gyári adatok visszaállítása vagy angolul Factory defaults.
SD kártya törlését ne töröld ki.
Egyébként javaslom, hogy frissíts Froyo-ról nagyon elavult rendszer. Akár ha a Samsung kies fel van telepítve szerintem az is fel fogja ajánlani a gyári frissítést 2.3-ra
Nekem MINI2-vel volt ugyanez a gondom, a GYIK-en kaptam a jó tippet.
1. Számítógépen lépj be a webes Gmail-be.
2. Fogaskerék, beállítások, IMAP/POP beállítása.
3. Tiltsd le az IMAP hozzáférést.
4. Töröl a mobilról a Gmail fiók összes előzményét.
Ebben van az a bizonyos vírusos spam.
5. Állítsd be újra az IMAP-ot, engedélyezd az ezután érkező levelekre.
6. Betölti a leveleket, elindul a Gmail.
Azóta sincs semmi gond nálam, ez nem a telefon, ez a Gmail hibája, volt leállása a napokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!