Végleg le kell mondanom róla?
Készülő kéziratom egy kb. 40 oldalas fejezetét időrendi hiba miatt kivágtam, és egy másik word dokumentumba illesztettem be. Időközben eltelt két hónap, és most nem találom azt a fejezetet. Fájdalmas veszeteség, mert lévén történelmi témájú könyv, rengeteg korábban gyűjtött adat is szerepelt az említett részben, mely adatokat felhasználás után töröltem a gépemről. Van valamilyen mód megtalálni, vagy kezdhetem elölről az egészet?
A laptopon XP van, ha ez érdekes. Összetett keresési opciót nem kínál fel, csak a dokumentum címe akapján tudok keresni, az pedig ebben az esetben édeskevés.
Tud valaki segíteni?
Nem, sajnos nem. Jó kis tanulópénz volt ez. Az előző könyvemnél szinte oldalanként csináltam mindenhova másolatot, még az emailcímemre is elküldtem. Akkor persze felesleges volt a sok óvintézkedés... Most meg legalább kéthavi melóm lett oda. Már ha egyáltalán neki tudom durálni magam még egyszer.
Szóval köszi
Részlet Murphy törvénykönyvéből:
LEO BEISER ELSŐ SZÁMÍTÓGÉP-AXIÓMÁJA
Amikor elraktározol valamit a gép memóriájában, raktározd el saját memóriádban, hogy hova tetted.
Milyen igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!