Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Végleg le kell mondanom róla?

Végleg le kell mondanom róla?

Figyelt kérdés

Készülő kéziratom egy kb. 40 oldalas fejezetét időrendi hiba miatt kivágtam, és egy másik word dokumentumba illesztettem be. Időközben eltelt két hónap, és most nem találom azt a fejezetet. Fájdalmas veszeteség, mert lévén történelmi témájú könyv, rengeteg korábban gyűjtött adat is szerepelt az említett részben, mely adatokat felhasználás után töröltem a gépemről. Van valamilyen mód megtalálni, vagy kezdhetem elölről az egészet?

A laptopon XP van, ha ez érdekes. Összetett keresési opciót nem kínál fel, csak a dokumentum címe akapján tudok keresni, az pedig ebben az esetben édeskevés.

Tud valaki segíteni?

2014. febr. 2. 20:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
File menü: text search: egybefüggő szövegdarab kereső. Logical search: itt logikai operátorokkal is kereshetsz szövegdarabokat. A tallózó meg opcióbeállító pipák remélem értelemszerűek :) A jobboldali opciókkal finomíthatod a keresést.
2014. febr. 3. 15:09
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, ment a zöld pacsi.
2014. febr. 7. 21:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Sikerült,meglett?
2014. febr. 7. 22:09
 14/17 A kérdező kommentje:

Nem, sajnos nem. Jó kis tanulópénz volt ez. Az előző könyvemnél szinte oldalanként csináltam mindenhova másolatot, még az emailcímemre is elküldtem. Akkor persze felesleges volt a sok óvintézkedés... Most meg legalább kéthavi melóm lett oda. Már ha egyáltalán neki tudom durálni magam még egyszer.

Szóval köszi

2014. febr. 7. 22:17
 15/17 tabaki ***** válasza:
100%
Azért még ne add fel... Nem tudom a beállításaidat, ezért lehet, hogy már lefutott marhasággal jövök, de próbálj meg minden általad valaha használt formátumú fájlt kigyűjteni, és egy mappába másolni, hátha véletlen valami spéci okból rtfben, textben, odtben mittoménmiben írtad meg, vagy betömörítetted, aztán formátummegadás nélkül keresd a szöveget ebben a mappában, tömörített fájlokkal egyetemben. Sajnos, már így a távolból sem úgy nézel ki, mint aki ész nélkül szerencsétlenkedik, de hátha az összes elképzelhető hely után becsúszik valami illogikus blődli.
2014. febr. 8. 00:31
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem, szigorúan wordben írtam, eleve formázva, tördelve, margótükrözéssel, lábjegyzetekkel, oldalszámozással, stb. De azért köszönöm a segítőkészséget. Bevallom, jólesik, amikor balfavágó vagyok. :D
2014. febr. 9. 13:29
 17/17 A kérdező kommentje:

Részlet Murphy törvénykönyvéből:

LEO BEISER ELSŐ SZÁMÍTÓGÉP-AXIÓMÁJA

Amikor elraktározol valamit a gép memóriájában, raktározd el saját memóriádban, hogy hova tetted.

Milyen igaz!

2014. márc. 2. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!