League of Legends ARAM kérdés (? )
Figyelt kérdés
Valaki tudja mitől függ hogy kikkel válogat egy játékba a rendszer?
Platinum 3 vagyok és szinte 100%-ban bronze meg silver játékosokkal tesz össze, és egyszerűen megőrít mennyire tehetségtelenek.
Esetleg pont ezért játszik kevés jó játékos ARAM-ot?
2014. febr. 1. 15:03
1/2 anonim válasza:
Én kezdő vagyok és úgy vagyok vele, hogy azért megyek oda mert ott nem szidnak le ha béna vagyok mert nem a kedvenc karimmal dob be. Lehet hogy csak a képességüket próbálják fejleszteni. (nem biztos, hogy bénák lehet, hogy csak ez nem éppen az ő napjuk.)
2/2 savanyújóska válasza:
Ha Platinum hármas vagy, hidd el, bénák. Nem arról van szó, hogy nem tudja használnia champot (jó esetben), csak ARAMban azért nem mindegy, hogy egyszerre megy neki mindenki, ki-kit fókuszál, etc. Kérdésedre válaszolva, szerintem azért ilyen a matchmaking, hogy ne kelljen órákat várnod, meg ARAM tényleg nem olyan kötött, mint a többi, simán kaphatsz olyasvalakit, akit életedben nem láttál (én pl. 21 szint alatt egyszer voltam egy játékban Cassiopeiával, és S4 óta Ziggset sem láttam...), ezért sem annyira erőlteti az egyenlő csapatokat. MEg lhet úgy van vele, hogy ellenetek is van 2 Goldos, 2 Bronzeos, meg egy besorolatlan, és akkor az kb. jó. (Habár nem, az Normalon is elég idegesítő, ha egy 30-as behoz egy 2-es szintűt, az meg szétbénázza az életét - bár szerencsére általában nem szokott ilyen lenni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!