Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem hallanak Skype-on?

Miért nem hallanak Skype-on?

Figyelt kérdés

Skype 6.11.0.102

Windows Xp SP3

A4Tech PK-910H 1080p Full-HD WebCam

elég speciális az eset. driver fent van. skype beállítások rendben (hisz, ha engem hívnak, akkor kép hang tökéletes)

a probléma akkor van, AMIKOR ÉN KEZDEMÉNYEZEK HÍVÁST. én látok hallok mindent, engem látnak, viszont nem hallanak, hanem csak recsegést, zúgást helyette.

ingyenes próbahívást is megcsináltam.. rendben volt. visszamondta a hangom

nem vagyok műszaki analfabéta, de hogy ezt két napja nem tudom megoldani.. nagyon felmérgel.. segítsetek kérlek

2014. febr. 1. 14:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet nem nálad van a hiba! Több partnerral is próbáltad?
2014. febr. 1. 14:23
 2/6 A kérdező kommentje:
igen. próbáltam több partnerrel is. hivtam számítógépet, tabletet. nem ettől függ. attól függ, hogyha én hívok akkor nem jó, ha engem hívnak, akkor jó.
2014. febr. 1. 14:26
 3/6 A kérdező kommentje:

azóta tovább próbálkoztam. nem is biztos, hogy attól függ, hogy én hívok e vagy engem hívnak, mert most felhivtak 20mp-ig jó volt, aztán megint elkezdett recsegni, zúgni.

jó lenne ha tudnátok segíteni.. ez anyám őskori asztali gépe, és apámmal akar skype-ozni, mert külföldön dolgozik.. én meg szégyenszemre nem tudom megcsinálni neki :\

2014. febr. 1. 14:38
 4/6 A kérdező kommentje:

megpróbáltam régebbi skypokat letölteni, semmi változás.

olyan mintha valami összeveszne valamivel, mert jó volt pár másodpercig a hang, mellékapcsoltam a képet, és a másik félnél megint az hülye zúgás.. teljesen tanácstalan vagyok

2014. febr. 1. 15:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Próbálj egy másik webkamerát! Az sem tart örökké!
2014. febr. 4. 15:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Próbáld ki egy különálló mikrofonnal is.

Régebbi gépemmel volt hasonló problémám. Sosem tudtam megoldani, külön hangkártyás volt. Több helyen is van hangerő állítási lehetőség.

Ismerőseim azt hitték, direkt csinálom, hogy nem akarok velük társalogni.

2014. febr. 9. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!