Miért nem hallanak Skype-on?
Skype 6.11.0.102
Windows Xp SP3
A4Tech PK-910H 1080p Full-HD WebCam
elég speciális az eset. driver fent van. skype beállítások rendben (hisz, ha engem hívnak, akkor kép hang tökéletes)
a probléma akkor van, AMIKOR ÉN KEZDEMÉNYEZEK HÍVÁST. én látok hallok mindent, engem látnak, viszont nem hallanak, hanem csak recsegést, zúgást helyette.
ingyenes próbahívást is megcsináltam.. rendben volt. visszamondta a hangom
nem vagyok műszaki analfabéta, de hogy ezt két napja nem tudom megoldani.. nagyon felmérgel.. segítsetek kérlek
azóta tovább próbálkoztam. nem is biztos, hogy attól függ, hogy én hívok e vagy engem hívnak, mert most felhivtak 20mp-ig jó volt, aztán megint elkezdett recsegni, zúgni.
jó lenne ha tudnátok segíteni.. ez anyám őskori asztali gépe, és apámmal akar skype-ozni, mert külföldön dolgozik.. én meg szégyenszemre nem tudom megcsinálni neki :\
megpróbáltam régebbi skypokat letölteni, semmi változás.
olyan mintha valami összeveszne valamivel, mert jó volt pár másodpercig a hang, mellékapcsoltam a képet, és a másik félnél megint az hülye zúgás.. teljesen tanácstalan vagyok
Próbáld ki egy különálló mikrofonnal is.
Régebbi gépemmel volt hasonló problémám. Sosem tudtam megoldani, külön hangkártyás volt. Több helyen is van hangerő állítási lehetőség.
Ismerőseim azt hitték, direkt csinálom, hogy nem akarok velük társalogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!