Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet vegas pro 12-ben...

Hogyan lehet vegas pro 12-ben megoldani azt, hogy ha a kezemre ps-elt képet (png) szeretném állandóan a mozgó karomra "helyezni" a videón?

Figyelt kérdés

Tehát van egy felvétel a kezemről, amiben mozog a kezem. Van egy ps kép, mondjuk egy tetkó, amit szeretnék a videóban is megjeleníteni. A kezem nem forog, csak jobbra ballra mozog, és szeretném lekövetni a png-vel a videó mozgását, de nem képkockánként. Van erre valami megoldás?

Egy pont megjelölése a videón, amit követne a png-m esetleg?

2014. jan. 31. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt adobe after effects-szel lehet megcsinálni. Vegassal sokkal nehezebb lehet, ha lehet.
2014. jan. 31. 16:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Én csak a Track Motionos megoldást ismerem.

http://www.youtube.com/watch?v=gar-uQGITQY

2014. jan. 31. 16:32
 3/5 A kérdező kommentje:

U köszi mindkettőtöknek!

After effects-el hol lehet? (ha arról még tolnál egy linket, megköszönném) :)

2014. jan. 31. 16:43
 4/5 anonim ***** válasza:
YouTube-on rengeteg ilyen tutorial van.
2014. jan. 31. 17:47
 5/5 A kérdező kommentje:
csak nem tudom mi ennek az "angol neve" (még magyarul sem tudom egy szóban, vagy kifejezésben megfogalmazni)
2014. jan. 31. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!