Lehet, hogy Kaspersky mindenkit lefizet?
Olvasni lehet több helyen, hogy hú, milyen jó program, a többi pedig milyen szar. Nem képzelhető az, hogy a tesztlaborok is meg vannak vesztegetve?
Vannak olyan oldalak, ahonnan különböző fertőzött fájlokból álló csomagokat lehet letölteni. Általában .exe fájlok, amíg nem kattint az ember rá, nincs vész.
Egy pár ilyen pakkot leszedtem, ráengedtem néhány programot, hát bizony érdekes eredmények jöttek ki. De a fórumban közölnek is eredményeket:
Itt minden, csak nem első a Kaspersky, átlagos eredményt ér el általában.
Én amondó vagyok, hogy ésszerű nethasználat mellett bármelyik megteszi, még az ingyenesek is. És az sem mindegy, hogy egy program mennyire felhasználóbarát, tehát nem minden a felismerési ráta.
nálam a Kasperesky a nyerő!
(és nem azért mert lefizetett!)
többet is kipróbáltam, legálisan! a fizetősek közül, de megbízhatóságával( jól beállítva!) szolgáltatásaival és nem mellékesen az árával egyik sem versenyezhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!