Milyen gyakran érdemes újrarakni a Windows 7-et?
Soha sem kellene csak valami nagy hiba miatt..
Megfelelő programokkal, hozzá értéssel, kikapcsolt frissítéssekkel nem kell újra rakni.
Jó rendszer de takarítani kell mint minden windowst.
Elejében az xp-st nekem is tényleg sűrűn újra kellett rakni, legelőször fél évet sem bírt, most már több mint 2 éve nem kellett, de rohadt lassú volt már legutóbb és nagyjavítani kellett azt a gépet, aránylag jó most.
A 7-esről még kevesebbet tudok, kb 1 hónapos lesz ez a gép amin az van.
Attol fugg,hogy hasznslja az ember.
Vannak emberek akik 3-6 havonta ujra rakjak a win7et,mert annyira belassul.
XP-nel sincs maskep.Nekem egyik laptopon mar lassan 2 eve hibatlanul fut az XP.
Ha jól működik nem kell,én már 4 éve nem telepítettem újra :) Megfelelő programok(cleaner)használatával sosem kell+megfelelő vírusvédelem kiegészítve egy malware protectional kiegészítve nem kell! :)Az hülyeség hogy azért kell újratelepíteni mert be van kapcsolva a frissítés! nekem is be van,a lényeg az hogy miután frissített a windows egy cleaner programot érdemes végigfutattni,ami a windows Update "szemetelését" törli illetve a ramot is lefoglalja valamiért a Windows update,ez nekem is érdekes hogy miért,de a cleaer rendezi a dolgot és láss csodát a windows megy akár évekig:)
Programok amit használok:
Vírus védelem :Avast free Antivírus kiegészítésnek a Malware-k ellen : Malwarebytes Prémium
Cleaner (tisztító progi):Privazer
eddig nekem ez a legjobban bevált a többi közül,amit eddig használtam,szintén 4 éve használom
sokat segít hogy ne kelljen újra telepíteni az Oprendszert
Szóval összegezve mióta ezek a progik fent vannak,és időközönként végigfutattam tisztításként a Privazer nevű progit NEM KELLETT ÚJRATELEPÍTENI A WINDOWS 7 -et ! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!