Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen gyakran érdemes újrarak...

Milyen gyakran érdemes újrarakni a Windows 7-et?

Figyelt kérdés
Már kb 2 éve fel van telepítve a Windows 7, de tök jól működik még mindig semmi baja. Csak azért kérdezem ezt, milyen gyakran érdemes újrarakni, mert régebben amikor xp-t használtam azt kb fél évente muszáj volt újrarakni, mert annyira lelassult meg könnyen vírusos lett stb. Ti milyen gyakran szoktátok újrarakni? Ráérek még ha nincs vele gond?

2014. jan. 30. 22:15
 1/8 Emberek ***** válasza:
En 60 gigan 6-9 havonta teszem ujra. Nem eleg neki, de ez van. 80-on vigabban elfutna akkor talan meg lenne az 1 ev is
2014. jan. 30. 22:18
 2/8 anonim ***** válasza:
hát 1 évente érdemes de ha nincs vele baj akkor bármeddig lehet általába ha sok dolgot teszel törölsz róla rá akkor belassul igen csak könnyen nekem van a gépem 3 éve win7 van rajta netezek rajta semmi más ezért nem is lassul szoval függ attól hogy használod de 1 év ajánlott
2014. jan. 30. 22:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Soha sem kellene csak valami nagy hiba miatt..

Megfelelő programokkal, hozzá értéssel, kikapcsolt frissítéssekkel nem kell újra rakni.

Jó rendszer de takarítani kell mint minden windowst.

2014. jan. 30. 22:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Elejében az xp-st nekem is tényleg sűrűn újra kellett rakni, legelőször fél évet sem bírt, most már több mint 2 éve nem kellett, de rohadt lassú volt már legutóbb és nagyjavítani kellett azt a gépet, aránylag jó most.

A 7-esről még kevesebbet tudok, kb 1 hónapos lesz ez a gép amin az van.

2014. jan. 30. 23:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Attol fugg,hogy hasznslja az ember.

Vannak emberek akik 3-6 havonta ujra rakjak a win7et,mert annyira belassul.

XP-nel sincs maskep.Nekem egyik laptopon mar lassan 2 eve hibatlanul fut az XP.

2014. jan. 30. 23:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen ez használattól is függ. Munkahelyi környezetben hosszú évekig nem raknak újra oprendszert. Én egyre ritkábban kényszerülök ilyenre, egyrészt, mert egyre modernebb rendszereket használok, egyre nagyobb tapasztalattal és egyre kevesebbet cserélgetek/kisérletezgetek az alkalmazásokkal. Anno a Win 98-t sűrűn újra kellett pakolni a Win XP már jobban bírta, a Vista kibírta nálam a 7-ig, amit nemrág azért cseréltem le bő 2 év használat után, mert lecseréltem a rendszermeghajtót.
2014. jan. 31. 00:04
 7/8 anonim ***** válasza:
használattól függ, nekem 4 éves a Windows 7em
2014. jan. 31. 09:53
 8/8 anonim válasza:

Ha jól működik nem kell,én már 4 éve nem telepítettem újra :) Megfelelő programok(cleaner)használatával sosem kell+megfelelő vírusvédelem kiegészítve egy malware protectional kiegészítve nem kell! :)Az hülyeség hogy azért kell újratelepíteni mert be van kapcsolva a frissítés! nekem is be van,a lényeg az hogy miután frissített a windows egy cleaner programot érdemes végigfutattni,ami a windows Update "szemetelését" törli illetve a ramot is lefoglalja valamiért a Windows update,ez nekem is érdekes hogy miért,de a cleaer rendezi a dolgot és láss csodát a windows megy akár évekig:)

Programok amit használok:

Vírus védelem :Avast free Antivírus kiegészítésnek a Malware-k ellen : Malwarebytes Prémium

Cleaner (tisztító progi):Privazer

eddig nekem ez a legjobban bevált a többi közül,amit eddig használtam,szintén 4 éve használom

sokat segít hogy ne kelljen újra telepíteni az Oprendszert

Szóval összegezve mióta ezek a progik fent vannak,és időközönként végigfutattam tisztításként a Privazer nevű progit NEM KELLETT ÚJRATELEPÍTENI A WINDOWS 7 -et ! :))

2017. máj. 20. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!