Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Jó Nintendo ds játékok?

Jó Nintendo ds játékok?

Figyelt kérdés

letöltöttem a nintendo ds emulátort és unatkozom

+hogy lehet a super mario nintendo ds ben állást menteni?

2009. dec. 5. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Grand Theft Auto: Chinatown Wars ;)
2009. dec. 5. 20:08
 2/4 A kérdező kommentje:
azt már próbáltam egész jó :)
2009. dec. 5. 20:34
 3/4 Tosio válasza:
vegyé' egy ds lite ot az az igazi (használtan 12-16). Faja élményt nyújt hidd el. én is emuztam idáig gép hiányában (na jó van SNES meg PS), és ha ugy állsz anyagilag hogy nincs léd kártyákra, menj el bátran a console cornerbe(van honlapjuk) egy R4 kártyáért. ez asszem 3k körül van. bele egy mikro-SD-t, 2 gigásat és arra nyomathatod a romokat. nem lesz kérdés h melyik a legjobb játék ,mert azt próbálhatsz ki amit akarsz. persze a Golden Sunt meg az uj Pokémonokat nem viszi. Én épp a Phantasy Ster Zerot nyomom. ez egy RPG. 3 faj, fajonként (ha a fiukat lányokat külön nem számoljuk) 3 kaszt. tudod a szokásos kardforgató, lőfegyveres, mágus. de mixelheted is a képességeket csak a játék elején kell hagyatkozni az alapkészségekre. vissza is lehet menni a már "megcsinált" területekre továbbfejlődni meg eladható cuccokért. megunhatatlan. de ha agyatlan lövöldözésre vágysz akkor ott a Metal Slug 7. na ott aztán vannak komoly szituációk. említhetném Kirby-t is ez egy változatos és poénos mászkálós cucc. komolytalan de vicces. Teenage Mutant Hero Turtles (tinininjateknyőőcök) vigyázz ebból kető van. van az arcade izé ami erőlteti a 3d t és agyatlan püfölés de annyira h már várod a kövi mentési pontot h végre a power-gombot megkönnyebbülten felcsusztasd.na neked a másik kell : a Mutant Nightmare. az kétdés rajzolt jópofa és néha a bunyón kívül kell némi szórakoztató szarakodás a továbbjutáshoz. deha nem is akarsz ds-t venni és van controlered, felteszem az egérhez is lusta vagy nyulni akkor van a Mega Man ZX. sokat kell caplatni az új küldetésekhez. Nem toltam végig. Mega man ZX Advent itt nem kell akciómentesen talpalni fél órákat, sűrűbb az akció. van még egy jó Mega Man: Zero collection. Ez az összes zero epizód egybegyömöszölt verziója. lövődözös :) a többi megaman ds re valami pokemonhoz hasonló szörnyedvény. a Marioban a mentés pedig (gondolom a new super mario brosról beszélsz) a nagy várak után vagy az érmékkel megnyitható kunyhóknál történik asszem. ja nézz rá a Mario And Luigi: Partners in Time ra is :) jó játékot...
2011. szept. 19. 22:09
 4/4 Tosio válasza:
elfelejtettem mondani: R4kártyára is vannak emulátorok. vagány amikor egy Nintendo DS-en Sega Megadrive(Genesis) játékot nyomsz nem? :D
2011. szept. 19. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!